Amikor a konyhában tüsténkedsz órák óta, de a pasid ki se néz feléd, ez téged mennyire zavar?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 15:59
1/11 anonim válasza:
Nagyon, mert mindig megsértődik, hogy "be sem mentem hozzá"
2/11 anonim válasza:
Az enyém segít kaját csinálni, és utána a romokat is eltakarítani.
3/11 anonim válasza:
Engem az zavar, ha ott téblábol körülöttem, mert útban van.
4/11 anonim válasza:
Ki szokott 15 -20 perc után jönni,utánam,és megkérdezi,hogy segitsen -e... Van amikor vissza küldöm mert csak utba lenne. Ha valamit darabolni kell valamit akkor befogom...
5/11 anonim válasza:
6 m2-es konyhám van...ha kijönne akkor előtte nekem ki kell menni onnan, hogy beférjen :)
6/11 anonim válasza:
Addig jó, amíg nem jön ki.Akkor csak bele szol hogy ezt mér így, mér úgy csinálom, az úgy nem jó.
Persze mindig ugyan úgy csinálom, és ízlik neki, de ha látja hogy csinálom, akkor jön a "Mondtam hogy ne úgy csináld, így nem jó az íze"
Ő akkor legyen a konyhába ha ő főz, vagy megkérem hogy bontsa ki a befőttet...
7/11 anonim válasza:
Bárcsak felém sem nézne....ő talán jobban szeret főzni, mint én, de szegénykém általában csak pancsol.Mondjuk neki szokott ízleni vagy csak úgy csinál...Nálunk nagy vita van mindig ebből.Akkor jó ha hétvégén dolgozik, vagy nagyon elfárad estére:D
8/11 anonim válasza:
Néha kifejezetten örülök, hogy nem jön ki a férjem, és egyedül lehetek. Máskor meg jól jön a segítség, vagy a társaság. De jelezni kell ilyenkor szerintem. Én legalábbis szoktam szólni neki, ha kell segítség, vagy jöjjön ki beszélgetni, vagy azt is, hogy most hagyjon magamra kicsit, és nyugodtan menjen pihenni, Tv-zni, vagy épp míg én főzök ő porszívózzon fel, vigyázzon a gyerekre....
9/11 anonim válasza:
szintén 6m2-es konyha
De egyrészt órákig nem tüsténkedek egyfolytában,hisz átlag kaja 1 óra alatt megvan,másrészt ott sündörög körülöttem,ugy kell elzavarni néha :):)
Bár mosogatás,hagymapucolás,krumplipucolás,krémek kikeverése az övé,olyankor "beengedem".
Felém se nézni nem tudna, a hálóból a konyhára látni
10/11 anonim válasza:
A párom konyháját gyönyörűen felújítottam...
Most ki vagyok tiltva! Elötte mindig együtt főztünk.Ez sem jó nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!