Melyiket szereted jobban, a vajat vagy a margarint?
Figyelt kérdés
Szendvicsekhez vagy akár ételben melyiket használod / eszed szívesebben?2009. máj. 29. 10:55
11/18 anonim válasza:
A vaj ugyan kalóriadúsabb, de legalább tudható, miből van. Százszor egészségesebb. A margarinról elég horror pletykákat hallottam... Szóval vaj!
12/18 anonim válasza:
margarint. A vaj nekem túl zsíros.
13/18 anonim válasza:
nekünk most mondták 5. be hogy a margarin hidzogénezett növényi izé műanyag szar
Van is rá kísérlet XD
rakd ki szabad térre mind a kettőt amelyikre mennek mennek a legyek az a természetes
de a vaj nehezebben kenhető mint a margarin és drágább is
15/18 anonim válasza:
A vaj állati eredetű, a margarin nem(növényi)
Előző...
kár h nem láttad akkor a vajat..
16/18 anonim válasza:
margarint, az nem állati!
És a vajat sem csinálják sokkal másképp sztem..
17/18 anonim válasza:
"vajat sem csinálják sokkal másképp"
Sokkal-sokkal másképp csinálják! Csak a csomagolás technológia a közös.
Egyébként az eredeti margarin az állati eredetű: marhafaggyú felhasználásával készítették III Napóleon hadseregének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!