Melyiket szereted jobban, a vajat vagy a margarint?
Figyelt kérdés
Szendvicsekhez vagy akár ételben melyiket használod / eszed szívesebben?2009. máj. 29. 10:55
1/18 anonim válasza:
Margarint szoktam venni, csak Rama-t Multivita-t vagy Harmoniat. De a rendes vajat imádom pl. kiflivel.
2/18 anonim válasza:
Vajat. sokkal finomabb szerintem.
3/18 anonim válasza:
Csak ritkán eszek ilyesmit, de a vajaskiflinél nincs is finomabb :)
Főzni viszont margarinnal főzök, sütök.
5/18 anonim válasza:
Vajat. Főzéshez, sütéshez viszont margarint használok.
6/18 A kérdező kommentje:
Kiskoromban mindig margarinnal ettük a szendvicset, most már hogy dolgozom szerencsére megengedhetem magamnak, hogy vajat vegyek. Nagyon finom és azt hallom, egészségesebb is mint társa :)
2009. máj. 29. 11:54
7/18 anonim válasza:
Azt hallottam, hogy a vaj hízlal, a növényi zsiradékkal készült margarinok viszont nem. Viszont tényleg sokkal finomabb a vaj! :)
8/18 anonim válasza:
A margarint a vajhiány miatt vezették be valamelyik háborúban,nem egészséges a növényi zsír telítése miatt(azért hogy kenhető legyen,ne folyós),persze ma már van egészségesebb eljárású is.A vaj minimum 80%-ban zsír,ami a tej lefölözésének(tejszín)köpüléséből készül(a tejzsír felszakad,eloszlik a zsírcseppek).Nekünk az egyetemen az élelmiszerkémia tanárunk egyik vesszőparipája volt a vaj szembeállítása a margarinnal,a vaj javára.
9/18 anonim válasza:
nekem a Rama margarin, friss kenyérre kenve egy ízoázis...
10/18 anonim válasza:
Egyszer voltam egy gyárban ahol margarint készítettek.Mikor megláttam miből és hogyan---azóta csak vaj!!!!Mégha a margarin-idézem az előttem hozzászólót"Ízoázis"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!