Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha bepanírozom ma a rántott...

Ha bepanírozom ma a rántott húst, és beteszem a hütőbe megromlik holnapra? Holnap sütném ki de kevés idő hiányába bepanírozná ma.

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 16:00
1 2
 11/12 bumbi02 ***** válasza:
persze, a sózás elvonja a vizet akármiből is.. pácokban ezért nem szokott szerepelni a só, (legalábbis a hosszú pácoknál) sok helyen - sütés közben sózzák meg a húst mikor rádobják a rostlapra, sőt, van olyan is aki csak azután miután kisült a hús.. így sokkal lédúsabb marad a hús..
2012. jan. 17. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/12 anonim ***** válasza:
56%
De, akinek az a rántott hús a kedvence, amelyik olyan száraz, mint a cipőm talpa, az nyugodtan sózzon, panírozzon előző nap. Nem baj, spórolt öt percet.
2012. jan. 17. 19:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!