Mit ettél ma? ............................................................ .
Én két mosoni rudat, kávét, banánt, almát.
Csokit, májgaluska levest, zöldbabfőzeléket, virslit, kávét
Görög salátát, banánt, biojoghurtot, jégkrémet.
Reggelire semmit.
Délelőtt bekaptam 4 fornettis sajtos pogácsát
Ebédre semmit.
Most értem haza spinningről, olyan farkaséhes vagyok hogy most rögtön kipakolom a hűtőt, bármit megeszek amit találok!
Túrós tésztára (túró-tejföl-szalonna) én mindig szórok porcukrot is.
Kicsit alienes, de irtó fincsi. A sós szalonna és az édes porcukker együtt... nyammi!
Tegnap? fuhh, rengeteget :D
Az elején még ok lett volna. Reggelire müzlit ettem tejjel, ebédre egy fél szelet halat. (ennyit akartam egész napra) Aztán meghívtak pizzázni, abból ettem 4 szeletet. Mikor hazajöttem, úgy voltam vele, hogy már úgyis mindegy, úgyhogy zabáltam. :D 1 mini túró guru, 2 trüffel, 3 kocka csoki, kb fél maréknyi müzli, fél szelet mogyoróvajas-lekváros kenyér (étcsokis almaszeleteket akartam enni amúgy, de nem találtam meg, úgyhogy inkább ezt a kenyeret ettem helyette)
Hogy ezt ellensúlyozzam, ma egész nap koplaltam. Reggel ittam 1,5 dl frissen facsart narancslét, este pedig ittam egy pohár zöld teát (citromlével és édesítőszerrel). Ennyi.
Amúgy ki pontozza le a válaszokat?
Mégis pl. mi abban a gáz, hogy hurkát ettem?:D
2db kakaóscsigát, egy zsömlét párizsival, sajttal savanyúkáposztával
pár szem marcipános szaloncukrot
töpörtyűt, 2 sz kenyeret
tál húslevest
habos-kakaós sütit kb 4-5 db-ot
méglesz gyümi az tuti meg szaloncukor meg nem tudom mi talán süti hamarad:)
Én reggel: Vegyes aprósüteményt, kávét tejporpótlóval, csésze teát, paradicsomlevet, uborkát.
délben egy párszázas hamburget, egy plusssszt, két zsíroskenyeret erőspistával, magos mustárral.
Most iszom még egy kávét.
Értelmetlen kaják.
reggelire: szalámis szendvics
ebéd: lángos
meg ettem egy joghurtot :D
reggeli egy sajtos-sonkás kifli ahgymával
2 szelet csokis nápolyi, 1 zacskó m&d cukorka
egy tányér édes-savanyú mártásos csirkeragu rizzsel
18 kocka milkacsoki ( a 300grammosból XD)
1 kifli tarjával, sajttal, sonkával
mandarin alma, narancs lesz még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!