Melyik budapesti piacon tudok venni nem fagyasztott tengeri herkentyűt?
Lehet, hogy hülye a kérdés, de nem bp-i vagyok, ezért kérek segítséget.
Meglepetés vacsit szeretnék főzni a vőlegényemnek, ehhez van szükségem friss (nem fagyasztott) rákra, kagylóra, esetleg tintahalra, bár az utóbbi nem annyira fontos.
Hol tudnám ezeket beszerezni? (Auchan-ban, Tesco-ban nem szeretnék ilyesmit venni)
Köszönöm a segítséget!
Nem úgy gondoltam, hogy ideúszik....
Úgy értettem, hogy nem zacskós fagyasztott apró rákot meg kibontott kagylót szeretnék venni, hanem olyat, amilyen pl a tescoban van a halas pultokban jégre téve. nem hiszem, hogy nem láttál még ilyet... nem tudom miért kell rögtön bunkón válaszolni, ha nem tudsz értelmes választ adni, minek írsz??
A tescoban is max halat láthatsz, ami sokkal kevésbé romlandó, mint bármilyen más tengeri herkentyű, és tekintve, hogy éppenséggel nem nagyon van tengerünk, valóban elég ostoba kérdés...
Szóval, hogy te is megértsd, sehol nem fogsz frisset kapni.
FŐvám tér piac.
Budaörs . HALPIAC
Budaörs :METRÓ Áruház
"A tescoban is max halat láthatsz"
nem sűrűn járok ugyan tescoba, de a halas pultot mindig megnézem, és szinte mindig láttam ott rákot és kagylót is...
A többieknek köszönöm a válaszokat!
A Tescoban szokott lenni rák.
A Metroban meg mindenféle tenger gyümölcse és elég jó állapotban. Nem fagyasztott.
Van ott rák, homár, polip, kagyló, tintahal, és még sok minden más. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!