A mekikbe már nem szokás papírzacsit adni?
már nem egyszer volt hogy pl veszek egy shake-t nem adnak zacskót, pedig mondom hogy elviszem, na mindegy az még nem is olyan nagy baj mert eltudom vinni kézbe,még ha le is fagy. de most 2-t vettem és tudom , lehet szólni kellett volna hogy csomagolja be, de kajak azt hittem hogy eltudom vinni kézbe. még szép hogy elejetettem az egyiket :'D
:@
Nem csak a szendvicset csomagolják?
A poharat ilyen tojástartóhoz hasonló papírtartóba szokták tenni,nem?
Nem mindenhol van papírtálca a poharakhoz.
Ha a poharas innivalódhoz szeretnél zacskót, nyugodtan szólj, hogy csomagolják be, persze normális hangnemben, és akkor meg fogják csinálni. :)
Én mekiben vagyok diákmunkán, és általában kasszázok. Ha a vendég kedves, és emberi hangnemben szól hozzám, külön megkérdezem, hogy csomagoljam-e az üdítőt, vagy kézben elviszi. Persze ha alapból úgy kezel, mint egy darab sz.rt - már elnézést - akkor nem fogok a kedvében járni. Vannak olyanok, akik jó robot módjára ilyenkor is megkérdezik, hogy szeretné elvinni, sőt, olyanok is, akik a kedves vendégekkel is flegmák. Szóval dolgozónként változik, hogy alapból zacskóval vagy anélkül adják-e a poharat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!