Azt olvastam sok helyen h a fütyülős "pálinka" nem az igazi . A rézangyalról mit gondoltok? Vagy mi az, ami finom? Bolti? . és kisebb boltba is meglehet venni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 19. 00:51
11/17 joci23 válasza:
Én a Zsindelyes Pálinkafőzde termékeit ajánlanám. Azok nagyon jók, és tényleg pálinkának lehet nevezni. A Fütyülős ellenben víz, finomszesz, aroma. Ha felrázod az üvegben szabályosan habzik. Pálinkának csak gyöngyöznie szabad.
12/17 Phoney válasza:
Nem értem a kérdést, a Fütyülősre rá sincs írva, hogy pálinka... találd ki, hogy miért. Az ágyas fütyülősökre már rá van, azok pálinkák is, de egy Zwack pálinka szerintem soha nem fog annyit érni, amibe kerül, ők inkább a marketinggel foglalkoznak, mint komoly italok gyártásával.
A magyar hobbisták (akik még a Zsindelyest is sz*rba nézik) az Agárdit vagy a Márton és Lányait ajánlják például.
A házipálinkát egyébként egyelőre nem érdemes túlmisztifikálni, mivel a házipálinkák nagyobbik része ma is durván ízhibás, rosszul cefrézett, rosszul főzött, stb. Ez persze előfordul a bérfőzöttnél és – kisebb mértékben – akár a boltinál is.
13/17 anonim válasza:
14/17 anonim válasza:
Bocs az offért. Ma 9:43-mas amit a rezangyal palinkakrok irtal olvastad valahol? Ha igen hol? Vagy kitől tudod ezt az 50% os dolgot? Mert ez engem megdöbbentett. Ez nagy szemétség lenne hisz a reznagyalok mar nem olcso piák.
15/17 anonim válasza:
Felszolgálóként dolgozok, és volt munkahelyemen volt szerződésünk pálinkás céggel. Az üzletkötő dolgozott a Rézangyalnak is, így elég hiteles az információforrása.
16/17 anonim válasza:
Azaz ő mesélte, egyébként sok éve pálinkákkal foglalkozik, van rá/belelátása a dologba, beszélgettünk gyártástechnológiákról, marketingről, tartott a személyzetnek a pálinkákból tréninget is, szóval értett is ahhoz amit csinál.
17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszokat
2012. ápr. 10. 02:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!