Finom lesz így a pálinka?
Figyelt kérdés
Kaptam két liter szilva pálinkát, műanyag flakonba. Átöntöttem üvegbe, de előtte dobtam az aljára jó néhány aszalt szilvát. Erősen elkezdett sárgulni a színtelen pálinka. Finom lesz így, és nem lesz semmi baja?2010. szept. 7. 15:47
1/6 anonim válasza:
Persze, sokkal fniomabb és gusztusosabb lesz, mint ha "fehéren" hagyod! Intenzívebb lesz a szilvaíz, ami ugye jó. Ezt hívják ágyaspálinkának. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Ok köszi! Meddig érdemes várni, hogy "összeérjenek" az ízek? Ha kész, mindenki vendégem egy körre!:))
2010. szept. 7. 15:59
3/6 anonim válasza:
Pár év.De szerintem elég pár hónap is.
4/6 anonim válasza:
Á, nem kell pár év! Fél év alatt biztos, hogy kiázik belőle minden, ami ki tud!
5/6 anonim válasza:
Kicsit összezúzod a szilvát akkor tényleg megvan egy félév alatt.
A kérdést elmentem és fél év múlva behajtom(illetve fel) az ígéretet!
6/6 anonim válasza:
A műanyag flakonból tedd át üvegbe, a műanyag reakcióba léphet az alkohollal (nem véletlenül szokott az üdítős palackokra is ráírva lenni, hogy alkoholt nem szabad bele tölteni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!