Hogyan szoktassam le magam az édességekről?
Szóval az a helyzet, hogy nem tudok leállni az édességekről, rágcsálnivalókról.Nem vagyok kövér, még csak duci sem, sőt 178 cm és 54 kilo. Nem emiatt kérdezem, hanem azért, mert egyszerűen az összes pénzem rámegy.Én már próbáltam mindent, de nem tudom megállni.Mindig bekell mennem a boltba valamiért.Gumicukor, chips, ropi, mogyoró, süti, tök mindegy csak ehessek valamit.Egy ideig azt csináltam, hogy csak szotyit vettem, mert az olcsóbb és tovább tart, amig elbibelődök a magokkal, de azt is nagyon hamar befaltam. Már annyira elegem van, főleg, hogy hétvégente mindig leviszem a szemetemet, és látom a kukszacskóban a temérdeknyi cukros/chipses zacskot.A szüleim nem tudnak róla, szerintem sokkot kapnának, ha rájönnének, mennyi pénzt elpazaroltam már édességekre..
Mit csináljak??Mire gondoljak amikor a bolt előtt állok? Segitsetek!! 17/L
Én is boltok mellett lakom. de mivel a konyhapénzt nem költhetem hülyeségre, megállom. Azt a pénzt, amit a szüleid elszórni adnak neked (legalábbis közvetve), ne vidd magaddal, pénz nélkül nyilván nem vásárolsz. és talán hasznosabb dolgot is vehetsz az összegyűlt pénzből.
Ha magadat látnád el, hamar megtanulnád, hogy ilyenekre nem lehet költeni, legalábbis nem annyit.
egyszer ezt olvastam: (és nekem a fogyókúránál bejött)
tömény vaníliát kell szagolni.Nem vicc,elveszi az édesség utáni vágyat, mert eltelsz vele.Tehát: legyen mindig a kezed ügyében vaníliarúd.Lehet kapni olyan kémcső formájú üvegben a multiknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!