Na mit szóltok hozzá?
Szia!
Úgy készítem a tepsis krumplit,hogy kizsírózok vékonyan egy nagyobb tepsit és a zsírra közvetlenül ráteszel pár szelet bacon szalonnát,rá a hasábokra vágott krumplit ,ami kb 2kg,(a krumplira sok só és bors),és rá 10-15dkg kakastaréjra vágott szalonnákat,be a sütőbe amíg ki nem sül a szalik zsírja és meg nem pirul egy kicsit a krumpli amíg ez bent van összevágok 2-3db hagymát(igen,imádom hagymásan! :)),1 szál kolbászt 3-4 centiméteresekre,3-4 fokhagymát,erőspaprikát kockára vágva. Mikor nagyjából kisült a zsírja a szaliknak 15-20 perc,kiveszem,megforgatom,rádobálom a kolbászt,hagymát,fokhagymát,erőspaprikát... be a sütőbe ismét 20 perc,kiveszem,megforgatom és grillre rakom még kb 10-15 percre! :) Ha szereted a vége felé rakhatsz bele virslit a végén pedig meglocsolhatod tejföllel,én nem szoktam :) Finom puha friss kenyérrel tálalom amit mi sütünk hmm megéheztem!! :D Jó étvágyat!
Nagyon szívesen,örülök,hogy segíthettem és tetszik a receptem! :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!