Miért nem tudok egyedül sütni/főzni?
Figyelt kérdés
Ha anyum nincs a közelben, akkor akármit csinálok, borzalmas végeredménye lesz. De ha ott van, ha csak annyiban segít, hogy elmosogat, akkor egész jó dolgokat tudok összehozni. Miért van ez? Hogyan fejlődhetnék?2011. okt. 6. 20:15
2/5 anonim válasza:
Olvashatsz a neten is a főzés titkairól :) részletesen leírt receptekről főzz.Én 17 éves vagyok és már bármit megcsinálok,sokat fejből amit még nem tudok receptről,de az is egyből a fejembe megy utána :) Imádok főzni.
3/5 anonim válasza:
Nincs önbizalmad!
Ha többet főzöl egymagadban, és megakadsz, tedd fel a kérdést magadnak: a mama hogyan is csinálta?
Hidd el menni fog, és egy idő után már eszedbe sem jut, hogy totál egyedül vagy a konyhában. (A mama mindig veled van!)
4/5 nikaa11 válasza:
Sokat kell gyakorolni!!! ezen én is átestem,de belejösz mikor már a férjednek fogsz majd főzni!!
5/5 anonim válasza:
Jamie Oliver! Bátorságot, kezdeményező- és kísérletező kedvet ad (meg persze biztos alapokat is)- eddig minden, amit az ő könyveiből/ műsoraiból készítettem, tökéletes lett.
(bár igaz, én egyébként is imádok főzni, szenvedélyesen :))
És persze a rutin. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!