Lehet valahol nyers, sózatlan szalonnát kapni?
császárszalonnát szeletelve pl a lidl-ben
amúgy hentesnél nyilvánvalóan
igen , más a kisütni való zsírszalonna, és más, ha abált szalonnát akar valaki készíteni, de só és fokhagyma nélkül azt nem tudom elképzelni.
anyukámék szoktam hozni az alföldről fehér nyers szalonnát, de az is sóban van tartósítva.
Kedves Kérdező!
Érdemes lenne válaszolnod doboszoli kérdésére, mert eddigi válaszaiból úgy vettem észre, hogy ez az ő asztala! Tuti, jó tanácsot fog adni.
Bocs az off-ért.
nem sózott zsírszalonnából sütik a tepertőt. csak annak értezni, de én pl mindig megsózom.
a madaraknak sem jó a sózott szalonna.
A madaraknak hájat vegyél, ami nem más,mint hasűri zsír.
Szobahőfokon gombóccá gyúrható, így a hidegben ki lehet akasztani a madárkáknak. Olcsó, szeretik a madarak.
A tepertő sütésről a napokban írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!