Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Sonkát és szalonnát sózáskor...

Sonkát és szalonnát sózáskor le lehet e takarni az edényben egy ruhával? Nem akadályozza e szellőzésben? Most csinálok először ilyesmit.

Figyelt kérdés
2011. márc. 4. 14:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen, szokták, már a legyek és egyéb bogarak ellen is. De ne közvetlenül a húsra, szalonnára, hanem akkor szalvétát, vagy éppen textil asztalterítőt, amely az edényt fedi be. A textilt átjárja a levegő.
2011. márc. 4. 16:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:

régen a nagyszüleim, szüleim, vékony molinóvászonnal takarták le

a szapulóban lévő sonkát, szalonnát.az egy könnyű szellős anyag, nem tudom manapság lehet-e még kapni.

2011. márc. 4. 17:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 doboszoli ***** válasza:
Én régi nylon függönyt használok, de ne érjen a húsra.
2011. márc. 4. 18:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Le szabad. Szellőznie nem kell.
2012. ápr. 17. 22:33
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!