Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Csak szerintem nagyon egészség...

Csak szerintem nagyon egészségtelen és hülye szokás az amikor valaki megsózza a paradicsomot és a paprikát?

Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 14:22
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Fejezzétek már be, kopog a szemem :D
2011. szept. 11. 15:03
 22/35 anonim ***** válasza:
93%
családomból mindenki sózza, csak én nem, de soha fel sem merült a kérdés, hogy ők miért és én miért nem. Mindenki megszokta, nekünk így esik jól. Egyik sem hülyébb szokás a másiknál, a kérdés azonban az, hogy miért írtál ki egy ilyen semmitmondó kérdést...
2011. szept. 11. 15:18
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

A sóra szükséges van a szervezetnek. Csak mese,hogy nem egészséges,és a tengeri só és társai egészségesebbek. A kereskedőknek haszon kell.

Az emberek mindig sózták az ételeket,eleink sózott szalonnát ettek,és egyik sem lett beteg. Nem a sótól lesz senkinek magas vérnyomása.

Én is sózóm a paradicsomot,paprikát,zsíros kenyeret,uborkát seb. Sőt a túrós és káposztástésztát is sósan szeretem.

Semmi bajom nincs, a vérnyomásom inkább alacsony.

2011. szept. 11. 15:36
 24/35 anonim ***** válasza:
70%
Egy időben én is sóztam, de nagyon egészségtelen. Nekem orvos (belgyógyász) ismerős mondta, hogy alapvetően semmilyen élelmiszert nem szabadna utánasózni, mert alapból tartalmazzák a kellő sómennyiséget és ezzel csak a keringést meg a szívet terheljük.
2011. szept. 11. 15:37
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal egészségtelenebb dolgok is vannak, mint a só. Szegényre már annyi mindent ráfogtak, pedig alapvető élelmiszer. egyébként én nem sózom, de a családban sokan csak így eszik.
2011. szept. 11. 15:41
 26/35 anonim ***** válasza:
100%
Én egyiket sem sózom meg, de ettől függetlenül nem tartom hülye szokásnak a megsózásukat. Ahogy már sokan mások írták előttem: bizonyos keretek között nem egészségtelen a só fogyasztása, sőt, egy bizonyos mennyiségben szüksége is van a szervezetünknek a sóra.
2011. szept. 11. 16:12
 27/35 anonim ***** válasza:
95%
Igen, csak szerinted, nehogy már azon a csipet són múljon..hülye vagy?
2011. szept. 11. 16:33
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
akkor én még elvetemültebb vagyok, mert a paradicsomot delikát ízvarázzsal szórom meg:)))a paprikát semmivel.
2011. szept. 11. 16:56
 29/35 anonim ***** válasza:
95%

Most azért lettem lepontozva, mert semmit nem sózok? Én nem hülyéztem le senkit. Nyilván azok pontoztak le, akik sóznak orrba-szájba...

Egyáltalán: ezt a kérdést minek kell pontozni? Egyik sóz, másik nem...

2011. szept. 11. 20:56
 30/35 anonim ***** válasza:
én só nélkül meg se bírom enni egyiket se
2011. szept. 13. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!