Csak szerintem nagyon egészségtelen és hülye szokás az amikor valaki megsózza a paradicsomot és a paprikát?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 14:22
11/35 anonim válasza:
nem kell lehülyézni a másikat azért mert ő máshogy eszik,de személy szerint én is jobb szeretem sóval a zöldségeket de soha nem szoktam megsózni,mert tényleg egészségtelen.
azon vagyok főleg kiakadva mikor valaki még a tejfölt is megsózza...aztán meg panaszkodnak a magas vérnyomásra.
12/35 anonim válasza:
Én is megsózom a paradicsomot, mert úgy jobban ízlik.
A paprikát már nem.
13/35 anonim válasza:
Szerintem az egészségtelen és hülye szokás ha valaki más kategóriába teszi fel a kérdését!
14/35 anonim válasza:
Szerintem ha annyira egészségtelen a só, akkor én vagyok itt a legegészségesebb.
Mert utálom a paprikát és a paradicsomot is :D
15/35 anonim válasza:
14:27: Én megsózom a tejfölt ha pl tejfölös kiflit eszem. Felőlem kiakadhatsz rajta, engem nem zavar. :D
17/35 anonim válasza:
Én csak a paradicsomra teszek sót, a paprikát csak nyersen, magában, minden ízesítés nélkül vagyok hajlandó megenni. De ez miért lenne hülye szokás?
18/35 anonim válasza:
A nátriumra szüksége van a szervezetnek. Mondjuk szerintem sokkal jobb, ha sima só helyett finomítatlan sót használsz (Himalaya só), abban rengeteg értékes tápanyag van. A paradicsom és a zöldhagyma pedig só nélkül nem az igazi.
19/35 Dilettáns döggomba válasza:
Gyerekkoromban (gondolom, a szüleim példájára) sóztam mindegyiket. Kb. tíz éve nem. A paradicsomra bazsalikomot szórok, úgy tök finom.
20/35 anonim válasza:
A paradicsom fűszere a bazsalikom és az oreganó, tényleg nagyon jók így együtt!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!