Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért nem viszik már el azt a...

Miért nem viszik már el azt a szerencsétlen dinnyét?

Figyelt kérdés
Szóval a parkolóban leejtettem egy dinnyét, ketté repedt, de egybe maradt, csak éppen volt rajta egy repedés. Anyu meg nem óhajtotta meg enni, szóval letettem a kuka mellé, a fűbe. Este meg már tökre boldog voltam, hogy hogy örülhet valaki ennek a dinnyének, ami gyakorlatilag fel is van vágva. Erre már 3 napja ott van!!:(( Pedig panel, szóval rengetegen elmennek mellette, és minimum 6 csövest is látásból ismerek akik mindig ide jönnek kukázni, de nem kell senkinek! Miéééééért nem?
2011. szept. 7. 22:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Marha nagy tápértéke van 98%-a víz, többi cukor.

Miért nem öntöttetek bele vodkát egy tölcséren keresztül?

Első órában eltűnt volna.

2011. szept. 8. 00:18
 12/24 anonim ***** válasza:
98%

Egy dinnye pár óra alatt is olyan büdös lesz a melegben, hogy csak na!

Amúgy mennyi bajod van.. 3 nap után igazán lemehetnél, hogy kidobd a kukába.

2011. szept. 8. 01:01
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
szerinted egy csöves honnan tudja, hogy öt perce hagytad ott vagy három napja rohad a napon?
2011. szept. 8. 04:52
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Igazuk van a többieknek. Ki tudja megmondani mióta van ott?

Engem nem érdekelt volna Anyum véleménye, mert semmi bajunk sem lett nekünk se egy leesett dinnyétől. Nekünk ketté repedt egy az egyben, de levágtuk róla azt a részt ami látszott és por meg egyéb mehetett rá és megettük. És élünk!!!! Mond ezt el Anyukádnak is!

2011. szept. 8. 06:51
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Majd a darazsak megeszik:)
2011. szept. 8. 08:09
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem vittétek haza? Megrepedt. És? Ha anyukád nem kéri, attól te még megehetted volna? Meg különben sem a kuka mellé kell tenni, hanem vagy egy nylonzsákba, és úgy a kukába, vagy vannak (néhol, nem mindenhol) szerves, komposztálható hulladéknak kihelyezett hulladékgyűjtők.

Valóban, te tudod, hogy épp akkor raktad ki, de ezt más honnan tudhatná?

2011. szept. 8. 08:31
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

felénk bevett szokás, hogy amit nem eszünk meg, de teljesen rendben van, pl kenyér, zsemle, sütemény, amit már nem tudunk megenni, azt becsomagoljuk, zacskóba tesszük és felakasztjuk a kukára, és a hajléktalanok elviszik...

de gyümölcsöt még sosem láttam kitéve....szerintem menj le és dobd ki, mert ha látta valamelyik szomszéd, hogy te tetted oda, kínos lesz, ha rád szól, hogy tedd el onnan...de amúgy tényleg megehettétek volna

2011. szept. 8. 08:41
 18/24 anonim válasza:
100%

"volt rajta egy repedés"

hát, mi már ettünk meg teljesen ketté tört dinnyét is

semmi baja nem lehet, ráadásul ha ketté is törik jó séllyel a külsö héjas-gömbfelületre esik

2011. szept. 8. 09:04
 19/24 A kérdező kommentje:
Én nem ehetek gyümölcsöt. Kösz szépen a válaszokat:D
2011. szept. 11. 16:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem ehetsz? Nem akarom belekötni az orrom más dolgába, de miért nem?
2011. szept. 11. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!