Miért nem viszik már el azt a szerencsétlen dinnyét?
Marha nagy tápértéke van 98%-a víz, többi cukor.
Miért nem öntöttetek bele vodkát egy tölcséren keresztül?
Első órában eltűnt volna.
Egy dinnye pár óra alatt is olyan büdös lesz a melegben, hogy csak na!
Amúgy mennyi bajod van.. 3 nap után igazán lemehetnél, hogy kidobd a kukába.
Igazuk van a többieknek. Ki tudja megmondani mióta van ott?
Engem nem érdekelt volna Anyum véleménye, mert semmi bajunk sem lett nekünk se egy leesett dinnyétől. Nekünk ketté repedt egy az egyben, de levágtuk róla azt a részt ami látszott és por meg egyéb mehetett rá és megettük. És élünk!!!! Mond ezt el Anyukádnak is!
Miért nem vittétek haza? Megrepedt. És? Ha anyukád nem kéri, attól te még megehetted volna? Meg különben sem a kuka mellé kell tenni, hanem vagy egy nylonzsákba, és úgy a kukába, vagy vannak (néhol, nem mindenhol) szerves, komposztálható hulladéknak kihelyezett hulladékgyűjtők.
Valóban, te tudod, hogy épp akkor raktad ki, de ezt más honnan tudhatná?
felénk bevett szokás, hogy amit nem eszünk meg, de teljesen rendben van, pl kenyér, zsemle, sütemény, amit már nem tudunk megenni, azt becsomagoljuk, zacskóba tesszük és felakasztjuk a kukára, és a hajléktalanok elviszik...
de gyümölcsöt még sosem láttam kitéve....szerintem menj le és dobd ki, mert ha látta valamelyik szomszéd, hogy te tetted oda, kínos lesz, ha rád szól, hogy tedd el onnan...de amúgy tényleg megehettétek volna
"volt rajta egy repedés"
hát, mi már ettünk meg teljesen ketté tört dinnyét is
semmi baja nem lehet, ráadásul ha ketté is törik jó séllyel a külsö héjas-gömbfelületre esik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!