Miért nem viszik már el azt a szerencsétlen dinnyét?
Figyelt kérdés
Szóval a parkolóban leejtettem egy dinnyét, ketté repedt, de egybe maradt, csak éppen volt rajta egy repedés. Anyu meg nem óhajtotta meg enni, szóval letettem a kuka mellé, a fűbe. Este meg már tökre boldog voltam, hogy hogy örülhet valaki ennek a dinnyének, ami gyakorlatilag fel is van vágva. Erre már 3 napja ott van!!:(( Pedig panel, szóval rengetegen elmennek mellette, és minimum 6 csövest is látásból ismerek akik mindig ide jönnek kukázni, de nem kell senkinek! Miéééééért nem?2011. szept. 7. 22:29
1/24 anonim válasza:
Te megennel valamit amit a kuka mellett talaltal? Na latod.
2/24 anonim válasza:
3 napja rohad a melegben a kuka mellett ki eszi azt meg szerinted????????
4/24 anonim válasza:
csöveseknek inkább egy üveg koccintóst haggy ott
5/24 A kérdező kommentje:
Hát de még frissen sem vitte el semelyik hajléktalan:(
2011. szept. 7. 22:34
6/24 anonim válasza:
frissen is elég rizikós még egy hajléktalannak is bevállalni a dinnyét.
ha nem tud előtte olyan kaját enni, ami fog, szóval nem akarja összef.sni magát, meg elég macerás dolog, utána sokat kell pisilni.
illetve nem is lehet belőle olyan sokat enni, nekem pl. megfájdul tőle a hasam, gondolom más is így van vele.
7/24 anonim válasza:
megenni is nehéz, fröcsög, folyik a leve, ők meg nem tudnak leülni egy asztalhoz, hogy felszeljék kisebb darabokra, késsel-villával megegyék egy tányér fölött, szóval nem túl értékes kaja ez számukra.
8/24 anonim válasza:
Nektek sem kellett,mit gondolsz te,kinek kell kuka melletti dinnye????Ti miért nem z@báltátok meg?????Azért mert valaki szegény,még nem kell lenézni,hogy az majd megeszi!
10/24 anonim válasza:
És mi lenne, ha beledobnád a kukába? Klassz lehet, ahogy ott erjed és folyik szanaszét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!