Pacalpörkölt elfogyasztása = bátorságpróba?
Figyelt kérdés
Mered, vagy nem mered?2011. aug. 30. 20:24
12/16 anonim válasza:
Én imádom. És jól mondta az egyik válaszoló. Jól kell elkészíteni. Mi kb. 4 órahosszát is főzzük. És a másik titka: rengeteg hagyma. De tényleg. Párom épp ma csinált, 3 nagy fej hagymát tett alá. A pacal nem volt sok, kb 1 kiló lehetett, de nagyon sok hagyma kell alá, attól lesz jó szaftja meg jó íze. :) Lehet le is megyek eszek egy kicsit...van még. :)
21/L
14/16 anonim válasza:
Szerintem kuktában nem lesz finom...mert ott csak gyorsan megfő, összefőni meg nincs ideje. Másik titka, hogy csak a végén szabad bepaprikázni. Meg kell főzni fűszerekkel, de pirospaprika nélkül. Aztán amikor már éppen csak egy pici kell neki, akkor kell bepaprikázni, akkor besűrűsödik, el kell főzni a paprika erős ízét és kész is. Hmmmm...és tényleg velővel isteni :)
15/16 ava87 válasza:
Ehhez bátorság kell? Nekem elég, ha éhes vagyok és valaki elém teszi. Mondjuk pacalt főzni nem próbáltam még, és nem is hiszem, hogy fogok, de enni simán. Nem a kedvenc kajám, de azért szeretem.
16/16 anonim válasza:
Kuktában nem szabad főzni!
A büdös illat a főzés által távozik, a kuktában főzve benne marad a pacalban, ehetetlen büdös lesz. Legelső főzéssel így jártunk.
Egyébként lehet konyhakész előfőzött pacalt kapni, elkészítése gyors, egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!