Halálos-e 10 Red Bull elfogyasztása egy nap alatt?
Figyelt kérdés
Ha bizonyos időközönként (2 óránként) elfogyasztok egy dobozzal, akkor milyen következmények lehetnek?2011. jún. 17. 12:04
1/11 anonim válasza:
Nem hinném,hogy halálos lenne,de a szíved beindulna mint akit felhúztak.....
Hányinger esetleg hányás.
2/11 anonim válasza:
tönkremegy a májad ,a veséd , a szived
3/11 anonim válasza:
en csak 6 vagy 7 ittam es ugy ereztem magam mint aki be van narkozva raadasul ugy be porgette a szivemet hogy le zsibbattam ,vert a viz rosszul voltam .hiaba probaltam hanyni nem tudtam .
4/11 anonim válasza:
hát a taurin nem a legegészségesebb de az autóversenyzők is ezt isszák,szal talán nem lesz bajod.
19/N
5/11 anonim válasza:
Esetleg maradandó károsodás... f@sza lesz, meg akartál krepálni, erre örök életedre maradhatsz az ágyban, pelenkáznak stb. Ráadásul jó hosszú életed lesz, sokáig tartó szenvedéssel, mert az orvosok ilyen esetben 'megtesznek minden tőlük telhetőt' :)
7/11 anonim válasza:
Most figyelj van aki megivott 2liter kobrát semmi baja nem let de azért 2,5 redbull azért más tészta de hát próba szerencse..:D
8/11 anonim válasza:
Körzetid pontosan meg tudja mondani,mire számíthatsz...
9/11 anonim válasza:
ritmusszavar,verejtékezés,ájulás,fejfájás,súlyos esetben ha van valamilyen fel nem fedezett érproblémád,akkor agyvérzés,hányinger,hányás,a vesédnek biztos hogy nem tesz jót bár maradandó károsodást nem tudom okozhat-e,szerintem nem.
Összeségében szar ötlet,tekintve,hogy egy ritmuszzavarba vagy agyvérzésbe nem nehéz belehalni,sokaknak sikerült már.
A koffein nem káros KIS mennyiségben,tehát maximum 1 dobozzal igyál egy nap,feketekávéból sem ajánlott 1-2nél többet inni,de a fekete és zöld teával is vigyázni kell
10/11 anonim válasza:
nekem már volt koffeinmérgezésem: nagyon rossz!, iszonyú gyors szívverés, idegesség, nyugtalanság (nem tudsz egy percet egy helyben ülni), erős remegés, szapora légzés, és nem tudsz mit tenni, ki kell várni így azt a 3-4 órát amire valamennyire normális állapotba kerülsz. A halálos adag ennek 4-5szöröse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!