Mit igyak, hogy ne legyek már szomjas?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mi van most velem, de nem tudom oltani a szomjamat. Ittam már egy fél flakon ásványvizet, néhány pohár almalevet... Szerintem egy liter folyadék lement, de még mindig szomjas vagyok. Mi a legjobb szomjoltó? Tudtok valami tippet adni?2011. aug. 28. 23:17
2/14 anonim válasza:
Ha olyasvalamit ettél,akkor egy darabig nem tudod csillapítani semmivel sem.Sós,hagymás ételekre rengeteget lehet inni.Mi ma pizzát ettünk,és most tartok a 3.liter víznél,és még mindig csillapíthatatlan a szomjam,ezt kb.délután kettő óta ittam meg.
5/14 anonim válasza:
Csapban van jó sok víz, ne légy rest inni! :) Örülj hogy szomjas vagy, nekem az a bajom, hogy alig iszok... ami ugye nem jó.
6/14 anonim válasza:
én már napok óta csak a citromos vízzel tudom a szomjam oltani
7/14 anonim válasza:
én vizet szoktam inni. Ma is megittam kb 9 decit
8/14 anonim válasza:
sweps tonic-ot
facsarj narancsot
ha nem vagy hozzászokva akkor sör is oltja a szomjadat
de ha vizet iszol az nembaj
10/14 anonim válasza:
Nekem a következő vált be: tetszőleges 100%-os narancslé csapvízzel felesben felhígítva, +fél literenként egy csipet só.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!