Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Olyat ettem, ami nem esett...

Olyat ettem, ami nem esett jól. Mit csináljak h jobban legyek?

Figyelt kérdés
hányás kizárva :D mit ehetnék vagy ihatnék amitől jobb lesz a gyomrom?
2010. aug. 18. 01:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Pálinkát! Állítólag jót tesz :)))
2010. aug. 18. 01:20
 2/10 anonim ***** válasza:

Belátom, hogy nagyon kellemetlen, de mégis a hányás az, ami a leggyorsabban és a leghatékonyabban megoldja a problémádat!!!

Csak pár percig szörnyű, de meglátod, ahogy kihányod a gyomrod tartalmát, azonnal jobban leszel.

Gyors segítség lenne még a DIANA sósborszesz 1-1 kockacukorra csepegtetve és mikor olvad a kockacukor, akkor szétrágod és lenyeled... Csak az a baj, hogy manapság már nem nagyon kapni DIANA sósborszeszt...

Higyj nekem : minél előbb kihányod, annál hamarabb könnyebbülsz meg! (Ha elindul ez a kaja a beleidben, akkor még később fájdalmas hascsikarásaid is lesznek.)

2010. aug. 18. 01:24
 3/10 anonim ***** válasza:
szódabikarbónát 1 tk-val vízben xD énis így voltam pár órája és megittam 1nagy pohárral és olyan szar volt h kihánytam 1részét,de azért jobban lette.xD de nem hányni akartam,csak így alakult..pfuj.am ha ezt nem akarod akk igyál simán citromos vizet jó savanyúan:D azis jó
2010. aug. 18. 01:25
 4/10 A kérdező kommentje:
de nálam a hányás kizárva.. kevés olyan ember van mint én de félek tőle... csukott szemmel,sírva hányok.. és akármilyen is nálam egész éjjelekig tart és nemleszek jobban csak rosszabbul tőle..
2010. aug. 18. 01:47
 5/10 anonim ***** válasza:
En is a palinkat javaslom. Ilyenkor nekem is mindig az segit:)
2010. aug. 18. 02:01
 6/10 anonim ***** válasza:

Passzívan, türelmesen várakozz.

Kár beavatkozni.

2010. aug. 18. 02:11
 7/10 A kérdező kommentje:
azlesz utolsó válaszoló :S ásványvizet iszogatok..
2010. aug. 18. 02:18
 8/10 anonim válasza:
Edd meg még egyszer.Hátha másodszorra jól esik lefele.
2010. aug. 18. 05:35
 9/10 anonim ***** válasza:
facsarj citromlevet, és igyál meg vagy 5 evőkanállal, nekem az mindig segít :)
2010. aug. 18. 07:09
 10/10 anonim ***** válasza:
citrom
2010. aug. 18. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!