Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hol lehet csírákat kapni...

Hol lehet csírákat kapni (lúgosítani szeretném a szervezetemet)?

Figyelt kérdés
Hogyan néz ki? Milyen csomagolásban, kiszerelésben van? Mit kell kezdeni vele? Meg kell-e főzni vagy nyersen fogyasztható? Kb. mennyibe kerül?
2011. aug. 23. 23:19
 1/7 anonim válasza:

úgy tudom 250g-os kiszerelésben műanyag dobozkában van. nyersen fogyasztható. :) szendvicsekbe szoktuk használni.

pl paprika, paradicsom helyett. mi télen szoktunk venni, amikor a paprika, paradicsom már nem terem szabadon hanem üvegházakban, agyonra permetezve. és ezt azért nem permetezik.. az ára kb 300-400 forint közt van.:)

Auchan-ba, Tesco-ba a salátás résznél találod (:

2011. aug. 23. 23:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!!
2011. aug. 23. 23:37
 3/7 anonim válasza:
nincs mit :))
2011. aug. 23. 23:39
 4/7 Futurare válasza:
Ezen az oldalon.
2011. aug. 24. 01:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pont most az Auchanban vettem bio csirát zacskóban 90.- Ft-ért. Vagyis ez nem kész csira, hanem neked kell csiráztatni. Én még most fogom először kipróbálni.
2011. aug. 24. 08:15
 6/7 anonim ***** válasza:
interspar-ban is láttam :)
2011. aug. 24. 09:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi rendszeresen veszünk. Tesco, Spar, Interspar, a salátás részen találod, kis dobozban. Vagy bioboltokban. De én még 400-500 Ft alatt nem vettem. Olyat vegyél, aminek hosszú a lejárata, és nem hervadt. Hűtőben kell tartani, pár napra elég egy doboz. Ha egyedül eszed, akár 5-6 napra is.

A csíráztatással ne vacakolj, nekem mindig megpenészedett, és ha már egy "szőrős", az egészet ki kell dobni. Pedig csíráztató tálat is vettem.

A lúgosítás marhaságot viszont felejtsd el, ez az egész kamu. Kérdezz meg egy orvost róla, leginkább belgyógyászt, meg fogja mondani. A test ph-ja állandó.

Ezzel együtt a csíra fincsi és egészséges.

2011. aug. 24. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!