Hol lehet csírákat kapni (lúgosítani szeretném a szervezetemet)?
úgy tudom 250g-os kiszerelésben műanyag dobozkában van. nyersen fogyasztható. :) szendvicsekbe szoktuk használni.
pl paprika, paradicsom helyett. mi télen szoktunk venni, amikor a paprika, paradicsom már nem terem szabadon hanem üvegházakban, agyonra permetezve. és ezt azért nem permetezik.. az ára kb 300-400 forint közt van.:)
Auchan-ba, Tesco-ba a salátás résznél találod (:
Mi rendszeresen veszünk. Tesco, Spar, Interspar, a salátás részen találod, kis dobozban. Vagy bioboltokban. De én még 400-500 Ft alatt nem vettem. Olyat vegyél, aminek hosszú a lejárata, és nem hervadt. Hűtőben kell tartani, pár napra elég egy doboz. Ha egyedül eszed, akár 5-6 napra is.
A csíráztatással ne vacakolj, nekem mindig megpenészedett, és ha már egy "szőrős", az egészet ki kell dobni. Pedig csíráztató tálat is vettem.
A lúgosítás marhaságot viszont felejtsd el, ez az egész kamu. Kérdezz meg egy orvost róla, leginkább belgyógyászt, meg fogja mondani. A test ph-ja állandó.
Ezzel együtt a csíra fincsi és egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!