Élelmiszerbolt Pesten, ami szombaton este nyitva lesz?
A Gellért téren van egy, ami tuti nyitva lesz.
Ha a Pest, itt Budapestet jelenti, és nem pedig szigorúan a Duna bal partján a városrészt.
inkább azt kérdezd melyik nem lesz nyitva...
tesco
Tesco nem lesz nyitva.
Elsőnek köszi, és igen, Budapest.
Minden esetre én egyet tudok, Újpesten a Pingvint, Újpest-központnál kell, leszállni, az Ady művházzal szemben van.
Amúgy... Pesten belül mégis hol? Pl. Pesterzsébetről nem hiszem, hogy átjönnél Újpestre. Ha célzottabban kérdeznéd, akkor lehet több segítséget kapnál (nem kritika, csak jó tanács a jövőre nézve). Mondjuk ha pont arrafelé laksz, akkor nincs szükséged több válaszra :)
Tök mindegy, mert vidéki vagyok, de itt egy bolt van, az meg hétvégén alapból nincs nyitva, ráadásul holnap nem érek rá, ezért írtam, hogy ne ajánlgassátok hogy vegyem meg most, ami kell :)
Szombaton meg felutazok, akkor már lesz időm mászkálgatni, szóval végül is teljesen mindegy, de belvárosi kerületek jobban érdekelnének :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!