Ismerőseink átjönnek hozzánk szombaton délelőtt, milyen finomsággal készülhetnék?
Figyelt kérdés
25-23 éves páros, és 6 hónapos kislányuk. Sajnos ételek-italok terén egyáltalán nem ismerem az ízlésüket.2010. máj. 6. 18:52
1/2 anonim válasza:
Mivel azt írod hogy délelőtt jönnek gondolom nem ebéddel szeretnél készülni. ez esetben pár vegyes szendvicset ajánlanék,kávé,üdítő,tea,édes pálinka vagy könnyű fehérbor(félédes) édességnek vagy gyors bögrés süti, vagy vegyél előre csomagolt teasüteményt. a kislány nem tudom mit eszik,lehet hogy még szoptatják,én a te helyedben bekészítenék neki egy kis üveg bébi ételt,de azt gondolom hogy az ő papijáról a mamájának kell gondoskodnia.
2/2 anonim válasza:
Én mindenképp egy óriási hidegtálat készitenék, szépen diszitve. Neked is könnyebb majd csak elő kapni a hütőből.
Süthetsz bécsi szeletet, fasirtot, de az sem fontos, hanem vehetsz csak sonkát, valami finom szalámit, sajtot, olivabogyót, salátával, főtt tojással, uborkával, paradicsommal diszitve! Esetleg, valami majonézes krumplit, vinetét, tötköt, retket, kukoricát is készithetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!