Sos! Mit készítsek hétvégén délelőtt?
Figyelt kérdés
nem vagyok egy házitündér és a kedvesem most fog nálam aludni elsőnek.mit készítsek neki?valami lazára gondoltam..mégse szendvicsre..úgyis sokáig fogunk az ágyban lustizni de azért nem csinálok vasárnapi ebédet, mert utána úgyis hazamegy:P
17/l
2009. okt. 29. 00:01
1/6 bibi05 válasza:
Ha van kedvenc étele, én azzal lepném meg.
Aztán készíthetsz neki:
szalmakrumplit, rántott hússal
rizseshúst
sülthúst, salátával
pizza, nem kész tésztából
csirkemell, tejfölös hagyma alatt sütve, rizzsel
Figyelj, írdd be gugliba, hogy egyszerű receptek, vagy olcsó receptek és annyit kidob neked, amennyit csak akarsz. Ha az általam leírt receptek közül kell valamelyik receptje, akkor írj nyugodtan.
2/6 anonim válasza:
Mi a kedvenc kajája? Húsos inkább? Vagy tésztás? Vagy főzelékes? Adj némi támpontot.
3/6 anonim válasza:
Ne parázd túl bundi kenyér, tea, zöldség, gyümi.
4/6 A kérdező kommentje:
este fogom megcsinálni a kedvenc ételét, másnapról van szó.. én ilyen se nem reggelire se nem ebédre gondoltam.
2009. okt. 29. 00:19
5/6 A kérdező kommentje:
bundás kenyér jó ötlet:)
2009. okt. 29. 00:19
6/6 anonim válasza:
A bundáskenyeret ugy is csinálhatod, hogy sajtot teszel a tojásba és abba forgatod. Nagyon finom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!