18 éves vagyok és a barátommal 4 napig magunkat kell élelmeznünk. Miket vásároljunk/főzzünk/készítsünk?
reggelinek mehet szendvics, rántotta, piritós lekvárral/mézzel, müzli tejjel, bundáskenyér sajttal, melegszendvics, főtt virsli
ebéd: gyors leves, akár zacskós is, de gyümölcs, paradicsom, zöldség, tojásleves gyorsan készen van
spagetti, sajtos-tejfölös tészta, paradicsom-gombaszószos, diós, mákos, lekváros, káposzás tészta
tejberizs, rizskoch, palacsinta, főzelékek, töltött zöldségek, rakott krumpli, rizseshús, pörkölt rizzsel, rántot hús, párizsi, karfiol, cukkini, gomba rizzsel
lecsó tarhonyával, sült virslivel, pizza, gofri
vegyetek:
toast kenyér, tartós tej, 1kilo krumpli, pár fej hagyma, 1-1 kilo paprika, paradicsom, pár konzevr)melegszendvicskrém, májkrém, tonhal)-ez tésztának, kenyérre is jó, kígyóuborka, 1üves savanyúság, 1kilo cukot, tészták, zacskós leves, 10db tojás, fűszerek, tejföl, müzli, joghurt, felvágott, sajt, lekvár-piritós, palacsintába, tésztának, joghurtba stb
pár db alma, barack nasinak
1 nap: Mc donald's
2 nap: Pizza Hut
3 nap: Gyrosos
4 nap: Hot dog
reggeli, 10órai, uzsonna: tk kenyér, pulykamell sonka szalámi húsfélék, zöldség. itt egy csomó variációt kitalálhatsz (sok féle hús van, sok féle zöldség)
ebéd, vacsora: mi nyaraláskod kedvesemmel vettünk ~1 kiló libacomb filét, szép vékonyra felvágta, voltak egész kis darabok, meg nagyobbak is, de vékonyak.
vettem grill meg más fűszersót (villámpác? lényegében konyhasó és fűszerek) és ezzel beszórtam, utána sima panírozás: liszt tojás prézli. :) nem . semmi .. :D kurv.ajó volt! :))
ez is kenyérrel, zöldségekkel.. de mi sütöttünk egyik nap krumplit is hozzá, de jó lett volna barnarizzsel is.. úú úú vagy burgonyapürével :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!