Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » 18 éves vagyok és a barátommal...

18 éves vagyok és a barátommal 4 napig magunkat kell élelmeznünk. Miket vásároljunk/főzzünk/készítsünk?

Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 16:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
30%
Elég sajnos,hogy 18 évesen itt tartasz!!!!
2011. aug. 16. 18:49
 12/15 anonim ***** válasza:
73%

reggelinek mehet szendvics, rántotta, piritós lekvárral/mézzel, müzli tejjel, bundáskenyér sajttal, melegszendvics, főtt virsli

ebéd: gyors leves, akár zacskós is, de gyümölcs, paradicsom, zöldség, tojásleves gyorsan készen van

spagetti, sajtos-tejfölös tészta, paradicsom-gombaszószos, diós, mákos, lekváros, káposzás tészta

tejberizs, rizskoch, palacsinta, főzelékek, töltött zöldségek, rakott krumpli, rizseshús, pörkölt rizzsel, rántot hús, párizsi, karfiol, cukkini, gomba rizzsel

lecsó tarhonyával, sült virslivel, pizza, gofri

vegyetek:

toast kenyér, tartós tej, 1kilo krumpli, pár fej hagyma, 1-1 kilo paprika, paradicsom, pár konzevr)melegszendvicskrém, májkrém, tonhal)-ez tésztának, kenyérre is jó, kígyóuborka, 1üves savanyúság, 1kilo cukot, tészták, zacskós leves, 10db tojás, fűszerek, tejföl, müzli, joghurt, felvágott, sajt, lekvár-piritós, palacsintába, tésztának, joghurtba stb

pár db alma, barack nasinak

2011. aug. 16. 22:38
 13/15 anonim válasza:
Rántott husi-sült krumpli-ubi sali!!!!
2011. aug. 18. 17:27
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

1 nap: Mc donald's

2 nap: Pizza Hut

3 nap: Gyrosos

4 nap: Hot dog

2011. aug. 18. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:

reggeli, 10órai, uzsonna: tk kenyér, pulykamell sonka szalámi húsfélék, zöldség. itt egy csomó variációt kitalálhatsz (sok féle hús van, sok féle zöldség)

ebéd, vacsora: mi nyaraláskod kedvesemmel vettünk ~1 kiló libacomb filét, szép vékonyra felvágta, voltak egész kis darabok, meg nagyobbak is, de vékonyak.

vettem grill meg más fűszersót (villámpác? lényegében konyhasó és fűszerek) és ezzel beszórtam, utána sima panírozás: liszt tojás prézli. :) nem . semmi .. :D kurv.ajó volt! :))

ez is kenyérrel, zöldségekkel.. de mi sütöttünk egyik nap krumplit is hozzá, de jó lett volna barnarizzsel is.. úú úú vagy burgonyapürével :)

2011. aug. 19. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!