Csinálta ezt már valaki? hogyan kell pontosan? (szederdzsem)
Figyelt kérdés
Megszeretném lepni mamámat a születésnapjára saját készítésű dzsemmel...
Szedtem egy kis szedret (mert ez a kedvence) és találtam egy szimpatikus receptet...
Az lenne a kérdésem hogy az a gyümölcscukor az nem egy "általános" cukrot takar ugye? Hol lehet venni? És van valami bevált márka?
Próbáltátok már ezt a receptet, nem tudom hogy az őszibarack jó-e bele vagy csináljak simán szederdzsemet.....
Ja és ha csak úgy (víz) nélkül felteszem a gyümölcsöt nem fog leégni agy ilyesmi, lesz leve majd.....
2011. aug. 15. 11:52
1/1 anonim válasza:
Cukor, gyümölcscukor, édesítőszer - azért vannak zárójelben, mert valaki diéta vagy cukorbetegség miatt nem "sima" cukorral készíti. A Dr Oetkernek van egyébként Befőző cukra (diabetikusban is), én azzal készítettem szeder dzsemet. Ez a recept nem javasolja, hogy paszírozd át a szedret, de önmagában a szederdzsem passzírozás nélkül nagyon magos és élvezhetetlen. (Gondolom őszibarakkal "dúsítva" nem annyira és az ízek összepasszolnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!