Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ha 1390 Ft. A pizza mennyit...

Ha 1390 Ft. A pizza mennyit adjak a pizza futárnak?

Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
38%
bár ott is illik borravalót adni,tehát neked mind1
2011. aug. 4. 17:13
 52/61 anonim ***** válasza:
77%
12 óra munka után nem fogok nekiállni pizzát sütni. Akkor kérjenek kiszállítási díjat, és akkor mindenkinek jó lesz, ennyi.
2011. aug. 4. 17:13
 53/61 anonim ***** válasza:
55%
Egy pizzériába viszont adok, mert van miért. Ott kiszolgálnak, kedvesek veled, tőrödnek veled, azért megérdemlik.
2011. aug. 4. 17:14
 54/61 anonim ***** válasza:
25%
Amennyi jólesik. Istenem, mit kell túlragozni, sok trollkezdemény.
2011. aug. 4. 17:24
 55/61 anonim ***** válasza:

"12 óra munka után nem fogok nekiállni pizzát sütni. Akkor kérjenek kiszállítási díjat, és akkor mindenkinek jó lesz, ennyi."

Gondolom nem minden nap dolgozol...nem kell 12 óra után pizza-t sütni,akkor sütsz ha van rá energiád és időd...anyu is 12 órában dolgozik nappal,éjszaka mikor hogy...és szokott pizza-t sütni,bár ő nekiáll éjszakából hazajövet után is...nem tudom honnan szed ennyi energiát :)

2011. aug. 4. 17:32
 56/61 anonim ***** válasza:
50%
Én mindig adok 200-300 Ftot, mert én a is borravalóból élek.
2011. aug. 4. 17:51
 57/61 anonim ***** válasza:
34%
én nem értem ezt a sok sóhert aki akkora sz@rrágó,hogy egy százast nem képes adni a futárnak..legközelebb számíthattok rá,hogy nem csak az a feltét lesz a pizzán amit kértetek :)
2011. aug. 4. 23:10
 58/61 anonim ***** válasza:
51%
Olyan nincsen,ha kifizetem a pizza árát akkor már azt tegyék rá amit kértem!!! Egyetértek azokkal a válaszolókkal akik azt írták hogy akkor is ha 2 havonta rendelnek nem kell borravaló. Megkapja ő is a fizetését,örüljön neki,hogy van munkája,sokaknak még az sincs!!! Nem fogok arra fizetni amiért ő is pénzt kap és ez nem sz@arrágóság meg nem smucigság,AKINEK VAN KIDOBNIVALÓ PÉNZE AZ ÁRASSZA EL több 100asokkal a futárt,de aki szegény az vehet rajta mást is,és attól még hogy szegény néha megengedhet magának valami "Luxus"-t elvégre ha úgy nézzek ez nem is akkora nagy luxus,csak a mai világban sajnos már az :(
2011. aug. 5. 09:52
 59/61 anonim ***** válasza:
*nézzük
2011. aug. 5. 09:53
 60/61 anonim ***** válasza:
Nem fogok plusz 100 forintokat adni a futárnak például a margaréta pizzáért, amikor a borravalóval együtt kijönne belőle egy sokkal több feltétes! Én se kapok soha 1 fillér borravalót sem pedig szolgáltató cégnél melózok! Netalán a buszvezetőnek is adjak jattot a jegy után???
2011. aug. 5. 11:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!