A friss spenót leveleket alaposan megmostam, felvágtam és megdinszteltem. Baromi keserű lett. Miért?
Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 11:24
1/5 anonim válasza:
Régen főztem, de valahogy úgy volt, hogy megmosod, sós vízben majdnem készre főzöd és leszűröd. Azután kell apróra vágni, majd ismét másik rövid lében készrefőzni sóval, berántani, majd cukorral és ecettel ízesíteni.
Az biztos, hogy az első létől leszűrtük.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom mi lehet a baj,en sürün fözöm,es szeretem megenni csak ugy sosan,nem szokott keserü lenni.Ha martast csinalok,a fözö vizet is hasznalom,fele viz,fele tej,es fokhagymas rantassal süritem.
3/5 anonim válasza:
úgyvan, először leforrázni, (egyet főzni) leszűrni, és úgy
összevágva zsiradékon megpárolni.
utána a rántás, habarás, kinek mi.
4/5 anonim válasza:
En is rövid ideig fözöm,de nem szokott keserü lenni,es a vizet is felhasznalom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi csajok,vsz.az lehetett a baj, h.nem vàgtam ki a szàràt ui. több receptben is olvastam,hogy ki kell vàgni.:(most kuka lett sajna...
A párom várja a spenótot,el sem merem mondani neki,hol végezte szegény.
2011. júl. 13. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!