Hogyan kell kezelni a sebet ha felvágtam az eremet?
Nem vgayok rá büszke, de mostmár sokadszorra megtettem és felvágtam az ereim. És igen most mindenki nevethet rajtam hogy milyen hülye vagyok. Meg hogy biztos emo vagyok. pedig nem vagyok az. Elég mély a seb. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan kezeljem a karom, hogy ne fertőződjön el, és minnél elöbb begyógyuljon nagyjából.
Vslski tudna ötletet adni?
Fertőtlenítés mellet kötözd is, persze.
Egyébként, ha te is ilyen negatívan állsz a dologhoz, mit vársz a válaszolóktól? A trollokkal ne törődj. Nekem is volt egy barátom, aki a gyermekkora miatt vagdosta magát, a mai napig tele van az alkarja csúnya hegekkel. Nem büszke rájuk, de már leszokott róla.
Neogranormon a kenőcs neve -lehet nem pontos.
De azért megjegyzem: Nem akarod abbahagyni ezt a hülyeséget?
bocsi,de gondolom ha előbb igen is de most nem az ered vágtad el,mert akkor kórházi ellátás,vagy legalább is orvosi ellátás nélkül elég gyorsan elvéreztél volna és amint látom a kérdés ki van emelve vagyis még 48 órával a feltevése után is éltél (szerencsére!)
egyébként szokj le erről a hülyeségről.És én is csak azt tudom mondani amit előttem írtak.És a kötözést rendszeresen cseréld stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!