Miért olcsóbb az UHT tej, mint a sima?
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 11:33
1/5 anonim válasza:
Azért mert eltartható sokáig, nincs annyi vesztesége a kereskedőnek a megromlott áru miatt. (Egyébként nem tudom mi van benne, és csak atehenészetből veszek tényleg friss tejet, minden reggel kihozzák, nincs lefölözve, nincs pasztörizálva, homogenizálva. Az még tej.
2/5 anonim válasza:
Hát szerintem az UHT tej nem tej. Lehet vmi tejszármazék, por van benne, de tej nem sok. Én soha nem veszek olyat. Ha belegondolunk jó majd egy évig is. Na most hol jó egy tej addig. Akármilyen jó dobozban van is. Persze ha néha néha iszunk olyat nem gáz, de szerintem ja tehetjük normálisat igyunk.
Én mindig olyan tejet veszek ami max hat napig áll el. Annak azért több köze van a tejhez. De ha tehetem házit iszok. Ha valaki érzékeny rá hígitsa fel, vagy kajában használja fel, mellette ihat boltit, de legalább a kajával kerüljön a szervezetébe eredeti házi tej.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Tehát szerintem ezért olcsóbb, a válasz a kérdésedre.
4/5 anonim válasza:
hát szerintem is azért olcsóbb, mert nem sok köze van a bocihoz :D
5/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!