Olcsóbb vagy drágább ha kenyérsütőgépbe sütök kenyeret mint megveszem a boltba?
Figyelt kérdés
(arra még ugye az alapanyagon kívül jön az áram is )2011. márc. 1. 18:55
1/5 anonim válasza:
Olcsóbb otthon sütni. (már ha nem a 100 ft-os tescos kilóskenyér a mérce, ami ki tudja miért olyan olcsó... + ki tudja mi van benne)
2/5 anonim válasza:
valamivel olcsóbb, de az állaga kicsit másabb, kalácsszerűbb, mint a bolti vagy akár az otthon, sütőben sült kenyér.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszömöm a válaszokat
2011. márc. 1. 19:17
4/5 anonim válasza:
Annyira sok áramot nem fogyaszt, nem 3 óráig dagaszt, főleg csak melegen tart.
Szerintem kb. ugyanúgy jön ki, viszont legalább tudod mi van benne.
5/5 anonim válasza:
szerintem nem árban van a nagy különbség, hanem minőségben.
én a 60-70dkg-ot 150Ft-ra számoltam ki (de a gép működési idejét a max teljesítménnyel szoroztam, ami biztos, hogy több, mint valójában. tehát ennél olcsóbb, csak nem tudom pontosan, mennyi.)
de ez tényleg lisztből van és a friss, illatos kenyérnél nincs jobb. ja, és helyben van:-) ha hozzásuámolod, hogy a boltba elmész, az is idő, és pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!