S. O. S. csirkecombra milyen fűszerek kellenek, h finom legyen?
Az alap talán a só, bors. Aztán jöhetnek egyéb dolgok:
- bekenheted mustárral és szórhatsz rá zöldfűszereket pl. majoranna, bazsalikom, kakukkfű, oregánó
- szórhatsz rá pirospaprikát
- mehet rá méz, citromlé
- pácolhatod még joghurtban kaporral,petrezselyemmel, tárkonnyal
- olaj, fokhagyma, zöldfűszerek
Most ennyi ugrott be.
csinálj egy magyaros keveréket. bors-majoranna-pirospaprika-őröltkömény, a besózott húsokat ezzel fűszerezd bőven és úgy tedd a tepsibe, ha most akarod csinálni.
ha holnap, akkor én is a pácolást javaslom egy éjjelen át.
nekünk nagyon ízlik : kecsap-méz-mustár-bors-fokhagyma-kicsi olaj.ezzel alaposan bekenni akármilyen sózott husit, és szeletelt hagymával rézegezve lerakni.jól lezárni fóliával, és másnap ahogy van szírozott tepsibe pakolni és fólia alatt megsütni. a fóliát végén kibontva megpirítani.
a többiek is jókat írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!