Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hahó Fennt van valaki már?

Hahó Fennt van valaki már?

Figyelt kérdés
Én most megyek lassan dolgozni konyhára(nyári gyakorlat)elég rossz idö van de ettöl a kedvem még viszonylag türhetö:)) ti hova mentek,mitcsináltok ma mi a napi terv
2011. jún. 30. 07:46
 1/5 anonim válasza:

elmegyek a díleremhez, veszek tőle némi cuccot, hazamegyek meggyújtom és aztán csá

lehet, hogy visszanézek még ide...

2011. jún. 30. 07:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Felénk jó idő van. Most vittem a lányokat oviba, megy a mosógépem ma még kb. 6 x indítom/ kaptunk egy csomó cuccot/ főzök , takarítok. Teregetek :-) persze a csajokat sem hagyom ott az oviba...
2011. jún. 30. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Megyek vizsgára, ahol mivel nem volt elég időm készülni, meg fogok bukni. Aztán szerintem meglátogatom a húgom, hátha örül nekem :)
2011. jún. 30. 08:08
 4/5 anonim ***** válasza:

..én meg egész eddig ápoltam a bárányhimlős lányaimat, és most alszanak és gyógyulnak. :)

Én is melóztam konyhán, és annak ellenére, hogy nehéz volt, nem volt rossz.

2011. jún. 30. 14:47
 5/5 A kérdező kommentje:
haza értem végre:) megint vihar készülödik:S:S:S már jöhetne a jóidő tavaly nyáron nemvotl ennyi lehülés
2011. jún. 30. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!