Ezt a receptet hol találom meg vajon? Neten fennt van?
az egyik vacsora csatás műsorban láttam..vagy lehet h halatortánban volt
h olyat sütött a srác h krumpli közepébe vájt egy lyukat utána beletett lapka sajtot meg beleütött egy tojást
és az a baj h nemtudom ezt az egész receptet de nagyon szinpatikusnak tűnik
valaki tudja esetleg a teljes receptet lépésről lépésre..?
h vajon főtt krumpli volt e vagy teljesen nyers meg hasonló apróságok
segítségeteket köszönöm előre is
Nem láttam a műsort, de én ezt így szoktam:
Megfőzöm héjában a krumplit, de nem nagyon puhára, mert akkor szétesik. Ha kész meghámozom, kanállal kivájom a közepét. Gyengén megsózom a krumplikat, majd egymás mellé tepsibe állítgatom őket. Minden krumpli-mélyedésbe teszek egy kevés vajat, reszelt sajtot, (szerintem lapka is lehet, én nem szeretem az ízét) ráütök egy egész tojást. A tojást kicsit sózom, borsozom. Betolom az előmelegített sütőbe és 180-200 fokon sütöm. Kb. 20-25 perc kell neki, de én addig sütöm, míg egészen kemény nem lesz a sárgája, mert úgy szeretem. Mikor félsülésben van, még szórok reszelt sajtot a tetejére.
azért nem rtl most mert lehet h enmis az rtl-en volt ráadásul azt se tudom h mikor tehát így elég nehézkes és hosszadalmas lenne megkeresni
ezért fordultam ide hogy hátha valaki ismeri:)és ezek szerint van ilyen:)
nagyon szépen köszönöm a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!