Hidegtál készítésénél egy főre hány dkg húst szoktatok számolni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 07:48
1/3 anonim válasza:
A helyedben nem dekára számolnám. Ha tudod, hogy hányan lesztek, úgy számolnám, hogy ahányféle hús lesz a tálra téve, abból mindenkinek jusson 2-3 db. Úgyis kiegyenlítődik, mert ha többféle van (pl. csirkecomb, rántott szelet, máj stb.) úgysem eszik meg mindenki mindenből kettőt-háromat.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok! Nem hagynám ki közüle a tojással töltött egybe-fasírtot. Szépen fel lehet szelni, a tálcán is jól mutat és a darálthús olcsóbb, mint a sertéscomb, vagy karaj rántani.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, tényleg hasznosabb így számolni :)
2011. jún. 25. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!