Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A tarjának általában mennyi...

A tarjának általában mennyi szokott lenni kilója és sütésnél hány dekát szoktak számolni fejenként?

Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:

1200-1300 ft kb kilója (attól is függ, hogy csontos-e)

fejenként két 15 dekás szelettel számolj.

2011. júl. 3. 20:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. júl. 3. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Bp-en tegnap (akciósan) 990-ért láttam. Nálunk a "fejadag" kb 8-10 dkg szokott lenni. (csak nők vannak a családban)

Férfiak, kamasz fiúk, sokat evő emberek tudnak megenni kb 10-15 dekát fejenként.

2011. júl. 3. 22:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 doboszoli ***** válasza:

Az ár helyen van, de azért megnézném egy jó étvágyú férfi, vagy kamasz arcát, amikor elé tesznek 15 deka nyers tarjából sült húst. Megsülve jó ha van 10 deka. Ha lenne cicám, neki való adag.

A sültnek készített hús a legkevésbé kiadós.

2011. júl. 4. 06:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

én fejenként két 15 dekást írtam, nemtől , kortól függetlenül:))

üdv.

2011. júl. 4. 06:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!