A tarjának általában mennyi szokott lenni kilója és sütésnél hány dekát szoktak számolni fejenként?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 20:05
1/5 anonim válasza:
1200-1300 ft kb kilója (attól is függ, hogy csontos-e)
fejenként két 15 dekás szelettel számolj.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2011. júl. 3. 20:16
3/5 anonim válasza:
Bp-en tegnap (akciósan) 990-ért láttam. Nálunk a "fejadag" kb 8-10 dkg szokott lenni. (csak nők vannak a családban)
Férfiak, kamasz fiúk, sokat evő emberek tudnak megenni kb 10-15 dekát fejenként.
4/5 doboszoli válasza:
Az ár helyen van, de azért megnézném egy jó étvágyú férfi, vagy kamasz arcát, amikor elé tesznek 15 deka nyers tarjából sült húst. Megsülve jó ha van 10 deka. Ha lenne cicám, neki való adag.
A sültnek készített hús a legkevésbé kiadós.
5/5 anonim válasza:
én fejenként két 15 dekást írtam, nemtől , kortól függetlenül:))
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!