Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi jót és mennyit ettetek ma?

Mi jót és mennyit ettetek ma?

Figyelt kérdés

Csak érdekel.

én ma ettem. reggel négy szelet szeletelt vajas lekvárost, paprikás krumplit, cookie-t 3mat, asszem ettem dinnyét is, de nem tuti, meg vacsira szalámis kenyeret.

nem fogok elhízni... pedig kéne :D

Ja, és az édességről hogy tudok lemondani? mert nagyon nem megy!!!

2011. jún. 23. 21:27
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
100%

Nutellás kenyér (fehérkenyééér, gáz, nem gáz, FINI)

Zöldbableves, Marhahusi spagettivel.

KitKat, Puszedli

áfonya.

És még lehet zabbantok egy kis cseresznyét:)

2011. jún. 23. 22:23
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:08

A lángos ez alapján a recept alapján csináltam:

40 dkg liszt

3 dkg élesztő

2 főtt burgonya (olyan közepes)

1 ek olaj

1/2 dkg só (ezt gondolomra raktam bele)

langyos tej

Az élesztőt 1 dl langyos tejben, csipet cukorral megkelesztjük. A liszt közepébe mélyedést nyomunk, beleöntjük a megkelt kovászt, hozzátesszük a főtt, áttört burgonyát (lehűtve), egy kanál olajat, s langyos, sós tejjel (nekem kb. még egy deci kellett hozzá, de liszttől függ) lágyabb, kelt tésztát dagasztunk.

Kb. kétszeresére kelesztjük.

Egy lábasban, vagy nagyobb serpenyőben olajat forrósítunk, a tésztát tenyérnyi darabokra, vékonyra húzzuk és a forró olajba tesszük. Előbb fedő alatt, majd fordítás után fedő nélkül sütjük.

Ez olyan szép, pirosas szélű lángos lesz és nagyon finom!

Mondjuk az enyéim közül egyik-másiknak az alakja így elsőre hagyott kivetnivalót maga után, de így is elfogyott. :D

2011. jún. 23. 22:33
 43/53 anonim ***** válasza:
63%
Bmeg előző te még ma enni fogsz? xD AM. én nagy esélyes vagyok a legtöbbet kajázóra, mert ma REGGELI paprikás krumpli 3 nagy koviubi, 1 joghurt. jégkása. EBÉD 1 nagy tányér csirkeleves (tésztával hússal zöldséggel) rizibizi sült cukkini sültcsirkével, 2 palacsinta túrólekvárral. Este még 2 palacsinta meg jégkása . És mind nagy adag
2011. jún. 23. 22:39
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

ma 22:39

Én (22:33)?

Most ettem meg az utsó lángost. :D

2011. jún. 23. 22:44
 45/53 anonim válasza:
100%

hát azthiszem ma megettem vagy 4 kistányérnyi majonézes krumpli salátát kenyérrel, meg egy sajtos kenyeret meg egy kis chipset :DD

egyébként ha jólvettem ki a szavaidból te is elég vékony lehetsz mint én, szval sztem nem gáz ha sokat nasizol :)

2011. jún. 23. 22:51
 46/53 anonim ***** válasza:
100%

reggeli: 4 db pizzás abonett, 1 paprika, 1paradicsom, 1 kenhetős tolle sajt, 2 szelet mozzarella sajt, 1 bögre kakaó édesítővel

tízórai málna jó nagy tányérral:P

ebéd: 1 paprika, 1 paradicsom, 1db főtt tojás, 3 db mini mozzarella, 1 tányér rizs

vacsi fahéj 200gramm joghurttal kikeverve

2011. jún. 23. 22:52
 47/53 anonim ***** válasza:
100%

szép sorban:

mézes kenyér

májgombóc leves, rizs+2 sült hús

4 szendvics megtömve anyaggal bőven.

8db virsli+kenyér+majonéz

2 doboz hering filé+kenyér

most pedig cseresznye és málna.

hízni kéne, de tartom a súlyom.

2011. jún. 23. 23:09
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt bankett

hús, ami meg colt töltve valami borsós cuccal, franciasaláta, paradicsomos-uborkássaláta, lasagne, héjas krumpli, rántott karfiol. mindenből egy kicsit, reggel meg kakót

2011. jún. 23. 23:18
 49/53 anonim ***** válasza:

R:egy nagy pohár diabetikus multivitamin-ital(mást nem reggeliztem,mert nagyon melegem volt már akkor,és nem bírtam)

E:4 db virsli,majonézes torma,mustár,kis méterű barna zsömle,maradék multi-lé

V:nagy adag párolt karfiol,általam gyártott joghurtos-kapros öntettel,paradicsom,diétás ice-tea.

Írta valaki hogy cukorbeteg,Én is az vagyok,napi 4 szurival.

2011. jún. 23. 23:50
 50/53 anonim ***** válasza:

8db zöldségfasirtot. meg reggel egy kávét.

hozzáteszem, hogy délután 5kor keltem fel. ;)

2011. jún. 27. 01:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!