Mi jót és mennyit ettetek ma?
Csak érdekel.
én ma ettem. reggel négy szelet szeletelt vajas lekvárost, paprikás krumplit, cookie-t 3mat, asszem ettem dinnyét is, de nem tuti, meg vacsira szalámis kenyeret.
nem fogok elhízni... pedig kéne :D
Ja, és az édességről hogy tudok lemondani? mert nagyon nem megy!!!
Nutellás kenyér (fehérkenyééér, gáz, nem gáz, FINI)
Zöldbableves, Marhahusi spagettivel.
KitKat, Puszedli
áfonya.
És még lehet zabbantok egy kis cseresznyét:)
ma 22:08
A lángos ez alapján a recept alapján csináltam:
40 dkg liszt
3 dkg élesztő
2 főtt burgonya (olyan közepes)
1 ek olaj
1/2 dkg só (ezt gondolomra raktam bele)
langyos tej
Az élesztőt 1 dl langyos tejben, csipet cukorral megkelesztjük. A liszt közepébe mélyedést nyomunk, beleöntjük a megkelt kovászt, hozzátesszük a főtt, áttört burgonyát (lehűtve), egy kanál olajat, s langyos, sós tejjel (nekem kb. még egy deci kellett hozzá, de liszttől függ) lágyabb, kelt tésztát dagasztunk.
Kb. kétszeresére kelesztjük.
Egy lábasban, vagy nagyobb serpenyőben olajat forrósítunk, a tésztát tenyérnyi darabokra, vékonyra húzzuk és a forró olajba tesszük. Előbb fedő alatt, majd fordítás után fedő nélkül sütjük.
Ez olyan szép, pirosas szélű lángos lesz és nagyon finom!
Mondjuk az enyéim közül egyik-másiknak az alakja így elsőre hagyott kivetnivalót maga után, de így is elfogyott. :D
ma 22:39
Én (22:33)?
Most ettem meg az utsó lángost. :D
hát azthiszem ma megettem vagy 4 kistányérnyi majonézes krumpli salátát kenyérrel, meg egy sajtos kenyeret meg egy kis chipset :DD
egyébként ha jólvettem ki a szavaidból te is elég vékony lehetsz mint én, szval sztem nem gáz ha sokat nasizol :)
reggeli: 4 db pizzás abonett, 1 paprika, 1paradicsom, 1 kenhetős tolle sajt, 2 szelet mozzarella sajt, 1 bögre kakaó édesítővel
tízórai málna jó nagy tányérral:P
ebéd: 1 paprika, 1 paradicsom, 1db főtt tojás, 3 db mini mozzarella, 1 tányér rizs
vacsi fahéj 200gramm joghurttal kikeverve
szép sorban:
mézes kenyér
májgombóc leves, rizs+2 sült hús
4 szendvics megtömve anyaggal bőven.
8db virsli+kenyér+majonéz
2 doboz hering filé+kenyér
most pedig cseresznye és málna.
hízni kéne, de tartom a súlyom.
nekem volt bankett
hús, ami meg colt töltve valami borsós cuccal, franciasaláta, paradicsomos-uborkássaláta, lasagne, héjas krumpli, rántott karfiol. mindenből egy kicsit, reggel meg kakót
R:egy nagy pohár diabetikus multivitamin-ital(mást nem reggeliztem,mert nagyon melegem volt már akkor,és nem bírtam)
E:4 db virsli,majonézes torma,mustár,kis méterű barna zsömle,maradék multi-lé
V:nagy adag párolt karfiol,általam gyártott joghurtos-kapros öntettel,paradicsom,diétás ice-tea.
Írta valaki hogy cukorbeteg,Én is az vagyok,napi 4 szurival.
8db zöldségfasirtot. meg reggel egy kávét.
hozzáteszem, hogy délután 5kor keltem fel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!