Nincs mit ennem, ti mit ettetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 21:02
1/25 anonim válasza:
májkrémes zsemlét paradicsommal.
2/25 anonim válasza:
vacsira körtét és szilvát
amikor délután melóból hazaértem, zöldséglevest
3/25 anonim válasza:
Ma este egy kicsi kis lecsót eszek, ami délről maradt. De voltam úgy is, mikor nem maradt kenyér, akkor főztem ki tésztát, és az ettem, cukorral, vagy lekvárral.
5/25 anonim válasza:
Mivel későn értem haza, semmi erőm nem volt már lemenni a boltba. Ezért azt ettem ami itthon volt: zsíros kenyeret kamillateával.
6/25 anonim válasza:
Párolt szarvashús áfonyaöntettel, burgonyakrokettel, utána Gundel palacsinta csokiöntettel. Nem rég értem haza egy étteremből egy tárgyalásról. Nem hiszem hogy itthon már tudnék ezek után enni valamit is.
7/25 anonim válasza:
két szelet vajas kenyér, paprikás kolbásszal és paradicsommal
8/25 anonim válasza:
Egy db Mekis sajtburger egy kis krumpli és egy közepes kóla.
Utána meg egy banán.
9/25 anonim válasza:
gulyás levest, csokikrémes croiassant, majd kicsit később túróstészta, aztán lekváros is, aztán két perc múlva téliszalámis zsömi, őszibarack - mindezt kb. két órán belül. Most jól vagyok, de tükörtojáson gondolkodok :)
10/25 anonim válasza:
Amúgy miért nincs mit enned? Engem az jobban érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!