Mi jót és mennyit ettetek ma?
Csak érdekel.
én ma ettem. reggel négy szelet szeletelt vajas lekvárost, paprikás krumplit, cookie-t 3mat, asszem ettem dinnyét is, de nem tuti, meg vacsira szalámis kenyeret.
nem fogok elhízni... pedig kéne :D
Ja, és az édességről hogy tudok lemondani? mert nagyon nem megy!!!
Én reggelire 3 dl kakaót, 2 db magos zsömlét vajjal sonkával.
Ebédre egy szelet szalámis pizzát
Vacsorára 3 tojásból rántottát, szalonnával, hagymával, paprikával, sonkával, természetesen ropogós fehér kenyeret ettem hozzá vagy három szeletet.
Épp diétázom, 107 Kg voltam április elején, most 95 vagyok! :D
"cookie-t" Ez miez, valami süti?
"3mat" ezt se láttam még így leírva! (De mégis, talán a kínai piacon)
2 tojcsiból rántottát paradicsommal és lilahagymával meg jégkrémet meg csokit meg másfél szelet májkrémes kenyeret paradicsommal
nekem ennyi volt mára:D
Első: ejha! irigykedem! Sajnos szűk a gyomrom nem tudok annyit enni D:
Cookie? Tudod azaz amcsi süti. Olyan kerek, meg csokidarabok vannak rajta. és édes mint a fene! de fini! azért 3mat mert három darabot tudtam megenni belőle :D
Sok sikert a diétához a továbbiakban is! ;)
Második: Téényleg, májkrémet de rég ettem.. de a csoki az napi szinten fent van az étlapon :D
Melegben én sem csak az édességet.... ilyenkor ki tud enni? :S csak havi előtt vagyok, ilyenkor magamhoz képest többet fogyasztok :D..
Kinder Pingui... azt hiszem.. még nem olvastam el mi van ráírva, téptem le róla a csomagolást rögtön..^^;
az finom!!
Köszi a válaszokat amúgy!
No, ki mivel tömte még magát? :D
Reggelire 1,5 deci tejeskv-t, meg fél pogit.
Tízóraira: pár szem cseresznyét
Ebédre 1 sajtos-pizzakrémes-kecsöpös zsömlét
Uzsira: 2 kisebb csavart fagyit
Vacsira: egy mk paradicsomos káposztát kicsi db oldalassal
Nemrég 2 dl tejet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!