Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Mi jót és mennyit ettetek ma?

Mi jót és mennyit ettetek ma?

Figyelt kérdés

Csak érdekel.

én ma ettem. reggel négy szelet szeletelt vajas lekvárost, paprikás krumplit, cookie-t 3mat, asszem ettem dinnyét is, de nem tuti, meg vacsira szalámis kenyeret.

nem fogok elhízni... pedig kéne :D

Ja, és az édességről hogy tudok lemondani? mert nagyon nem megy!!!

2011. jún. 23. 21:27
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
29%

Én reggelire 3 dl kakaót, 2 db magos zsömlét vajjal sonkával.

Ebédre egy szelet szalámis pizzát

Vacsorára 3 tojásból rántottát, szalonnával, hagymával, paprikával, sonkával, természetesen ropogós fehér kenyeret ettem hozzá vagy három szeletet.

Épp diétázom, 107 Kg voltam április elején, most 95 vagyok! :D

"cookie-t" Ez miez, valami süti?

"3mat" ezt se láttam még így leírva! (De mégis, talán a kínai piacon)

2011. jún. 23. 21:38
 2/53 anonim ***** válasza:
100%

2 tojcsiból rántottát paradicsommal és lilahagymával meg jégkrémet meg csokit meg másfél szelet májkrémes kenyeret paradicsommal

nekem ennyi volt mára:D

2011. jún. 23. 21:39
 3/53 A kérdező kommentje:

Első: ejha! irigykedem! Sajnos szűk a gyomrom nem tudok annyit enni D:

Cookie? Tudod azaz amcsi süti. Olyan kerek, meg csokidarabok vannak rajta. és édes mint a fene! de fini! azért 3mat mert három darabot tudtam megenni belőle :D

Sok sikert a diétához a továbbiakban is! ;)

Második: Téényleg, májkrémet de rég ettem.. de a csoki az napi szinten fent van az étlapon :D

2011. jún. 23. 21:43
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
Reggeliztem egy csomag epres joghurtos győri édest. Aztán ettem egy kis tejbegrízt kakaóporral, 1 db Kinder Pinguit (nem tudom hogy írják :D). Ja meg kb. 2 szelet görögdinnyét. Melegben nem igazán kívánom az ételt amúgy.
2011. jún. 23. 21:43
 5/53 A kérdező kommentje:
Ja, reggel ettem még citromos nápolyit is, nagyi most szídott le mert elfogyott XD
2011. jún. 23. 21:44
 6/53 anonim ***** válasza:
100%
én 1 szelet pirítóst,sült krumplit ketchuppal fasírttal(keveset),tyúkhúslevest(egy fél tállal),meggyet,tésztát(azt sem egy tányérral),és vizet ittam...
2011. jún. 23. 21:44
 7/53 A kérdező kommentje:

Melegben én sem csak az édességet.... ilyenkor ki tud enni? :S csak havi előtt vagyok, ilyenkor magamhoz képest többet fogyasztok :D..

Kinder Pingui... azt hiszem.. még nem olvastam el mi van ráírva, téptem le róla a csomagolást rögtön..^^;

2011. jún. 23. 21:45
 8/53 A kérdező kommentje:

az finom!!

Köszi a válaszokat amúgy!

No, ki mivel tömte még magát? :D

2011. jún. 23. 21:46
 9/53 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire 1,5 deci tejeskv-t, meg fél pogit.

Tízóraira: pár szem cseresznyét

Ebédre 1 sajtos-pizzakrémes-kecsöpös zsömlét

Uzsira: 2 kisebb csavart fagyit

Vacsira: egy mk paradicsomos káposztát kicsi db oldalassal

Nemrég 2 dl tejet.

2011. jún. 23. 21:47
 10/53 anonim ***** válasza:
100%
reggel sonkás szendvics, délben sonkás szendvics, este cukkinis lecsó zsemlével. Valamikor napközben egy darab görögdinnye is becsúszott. :)
2011. jún. 23. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!