Egy, cukorbetegnek nélkülözhetetlen receptet keresek, tudnál nekem segíteni?
Figyelt kérdés
................illetve egy olyan embert aki tudja ezt a titkos receptet. Búzakorpás kenyér, melynek a CH tartalma 22 gramm / 100 gramm kenyérben. (Egy oldalon találtam, sajna recept nélkül) Cukor beteg vagyok. Nagyon nagy szükségem lenne a kenyér receptjére! Kérem, aki tud segítsen! Szerintetek fellelhető ez a recept egyáltalán valahol?2011. jún. 18. 08:34
1/1 anonim válasza:
Házi receptet sajnos nem tudok, a hivatalos összetétele az így néz ki:
víz, búzaliszt, glutinliszt, búzakorpa, élesztő, szójaliszt, tejfehérje koncentrátum, kovászpótló, só, kömény, térfogatnövelő szerek (E341, E170), alfa-amiláz, lisztkezelő szerek (E300), L-cisztein, emulgálószerek (E412, E472e).
Ebből a glutinliszt kifejezetten diabetikus ételek dúsítására szolgál,a szójalisztnek pedig 9 gr a CH tartalma. ezeket általában 30 %-ban engedélyezik a liszt helyettesítésére, ebből talál kitudsz dolgozni egy saját receptet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!