Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A szamóca és az eper között...

A szamóca és az eper között mi a különbség?

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 17:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ezer éve nem láttam, ezért kérdeztem, hogy van-e még valahol. A mi városunkban valamikor nagyon sok utca mindkét oldala be volt ültetve eperfával, ma már sehol nem látok.

Nemsokára érik, amikor eszitek, gondoljatok közben rám!

2011. jún. 8. 18:52
 12/15 anonim ***** válasza:
Nálunk is akad, de mondom, itt szederfának hívják. Mármint itt Pécsen. Legalább is aki tudja, hogy egyáltalán van neve, mert elég sokan azt se tudják, hogy ezt meg lehet enni.
2011. jún. 8. 19:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2011. jún. 8. 19:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Én borsodi vagyok,de mióta az eszemet tudom mindég is ettem a fa epret(felénk eper). Nekünk a kertben is van,de szabadon is van rengeteg,mindkét fajta.

Most Pesten élek,és itt is találkoztam már nem is egyel.

2011. jún. 8. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha az az eperfa, amit most néztem meg a guglin, akkor nagyot néztem, mert én mindig azt hittem szedernek... az a kék, hosszúkásabb gyümi, ami úgy befogja az ember kezét és körmét. Hát, én rengeteg ilyennel találkozom Balaton környékén, vadon is meg kertekben is. Jó, hogy ezt is megtudtam:)
2011. jún. 9. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!