A disznósajt az tejtermék?
:DDDDDDD
Jaj ez nagyon aranyos kerdes volt, kerdezo!:D Irto jot nevettem:))
Eloszlatnék néhány félreértést, ha megengeditek.
Szóval kedves kérdező a tejhez semmi köze.
Nem melléktermékből, "nyesedékből" készül, hanem erre alkalmas húsokból, kiválóan fűszerezve, sertés kimosott gyomrába töltve, préselve, füstölve.
Igaz, hogy a kereskedelmi forgalomba sok olyan kerül, amit jó érzéssel a kutyámnak sem adnék oda.
Tartalmaz: sertés fejhúst, fület, szívet, nyelvet, vesét, dagadót,max. 15% zsírtalanított bőrkét a kötéshez.
Ezeket takarosan megfőzve szép csíkokra vágjuk, és a következőkkel fűszerezzük: ő.paprika, bors, só, majoránna, fokhagyma. 10 kilónként fél liter főzőlé hozzáadásával még tutibb, hogy szeleteléskor nem hull szét.
Megkeverve kimosott sertésgyomorba töltjük, bevarrjuk, és egy órácskát főzzük max. 80°C-os vízben. Kivéve megszurkáljuk, majd lepréseljük. Másnap hideg füstön 1 napig füstöljük. Nagyon finom.
Figyelem! A disznóvágás legromlandóbb terméke, csak hidegben próbálkozzatok vele, másképp garantált a fertőző osztályon töltött néhány hét nyaralás.
Én még hozzáírnám, hogy nem célszerű elfelejtkezni a fokhagymáról, mert akkor még hamarabb megromlik. (ez tapasztalat). Egyébként finom.
off: Tudom, hogy nem humor kategória, de furcsa, hogy valaki nem tudja, mi ez.
Esetleg google: disznósajt?
Egyszerűbblett volna,mint ide...
nem baj, ha nem a humor kategória, de mosolyra fakasztott
bennünket, és ma már az ember ennek is örül.
szerintem nem sértődött meg a Kedves Kérdező, most már tudja, mi a a disznósajt, és ő is nevetett a humoros válaszokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!