Bográcsban fogunk gulyást főzni. Mivel kell tüzet csinálni alája? Faszénnel?
Figyelt kérdés
2011. jún. 1. 15:26
1/3 anonim válasza:
Nem, hanem fával.
Vékonyabb-vastagabb fahasábokkal, itt annyira nem számít, hogy mivel, mint pl. az ökörsütésnél. De azért ne korhadt, meg hulladék ajtókeret legyen, mert a füst, a levesbe szálló pernye teszi hozzá azt a plusz ízt, ami a bográcsos ételt a konyhaitól megkülönbözteti.
A túl vékony hamar elég, és nagy hőfokon, az nem túl jó, a kb. kályhaméretre vágott hasáb sokáig, kellemes hőfokon főzi.
2/3 anonim válasza:
Rőzse kell és papírral lehet alá gyújtani, mikor stabil a tűz mehetnek rá vastagabb fák mindaddig míg nem látjátok úgy hogy szépen ég a tűz, más különben be alszik a láng ha nagyon meg pakoljátok
3/3 doboszoli válasza:
Nem szívesen lennék éhes vendég..DD)
Az előzőek jól leírták, talán még a gáz jöhet szóba, megfelelő égőfejjel. De a fa az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!