Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Lehet egyáltalán már valahol...

Lehet egyáltalán már valahol is friss terméket kapni ebben az országban?!

Figyelt kérdés

Na erre mondjatok valamit:

Ma anyummal elmentünk vásárolni a korallba. Akartunk venni ilyen szeletelt,csomagolt trapista sajtot,megfordítottuk és egy akkora penész folt volt rajta,hogy az nem igaz,pedig eddig azt a boltot tartottuk a legjobbnak frissesség szempontjából és elkeseredetten látom,hogy már sehol sem lehet friss terméket vásárolni. Oda is vittük az árufeltöltőhöz,hogy nézze meg mi van kirakva...erre csak ő ennyit mond:-Hát van ilyen. Van ilyen?? És akkor az emberek egyenek romlott sajtot?? Milyen világot élünk már,úgy el vagyok keseredve nem csoda ha betegek az emberek...Hát nem felháborító ez az egész...??? :(:(:(

2011. máj. 30. 18:37
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
19:30 Mire gondolsz?? Hogy nyitottam e olyan topikot amiben ezt írtam?? Mert amúgy tegnap nyitottam igen.Amúgy meg én tisztában vagyok vele,hogy a piaci áru sokkal frissebb,de azért egy szupermarketben is friss árunak kéne lennie..szerintem.
2011. máj. 30. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezzel a házhoz szállított "friss, őstermelői" sajttal jártam meg, drágább volt, mint az áruházi, de mondom lustaság fél egészség, megvettem attól a nem tiszta sertéstől.

A másik pedig: a friss házi tojást ugyanolyan tojótáppal tojatják, mint a teszkóst. A ház környéki epret hogy mivel locsolják, nem is mondom meg.

2011. máj. 30. 21:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem értem miért szidjátok a kérdezőt!Igaza van nem szabadna ilyen árut a pulton hagyni.
2011. máj. 30. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így. Coop áruházban. Kértem sajtot, és akkor vették észre, hogy penészes, tiszta zöld volt, akkor bontotta fel az egészet, de zöld volt, így adott másikat.

Valamint Tescoban meg olyan volt, hogy meg volt nyitva kicsit a gomba üvege és azt otthon vettük észre, hogy az a gomba már romlott volt. Tescoban volt olyan is, hogy akciós volt valamilyen narancslé, itthon belekóstoltunk és romlott volt.

2011. máj. 31. 11:08
 15/17 anonim ***** válasza:

én mindig piacokra járok, de sosem tapasztaltam még ilyet. se Mo.-n sem külföldön.

ja és persze, hogy nem kéne penészes dolognak kint lennie, de ne az árufeltöltőt hibáztassátok. előfordult olyan is, hogy még bőven nem járt le a szavatossága egy bizonyos tereméknek, de megpenészedett, mert szarul volt csomagolva. szerintem nem haltál volna bele, ha szépen mondod az árufeltöltőnek, és ha 1 nap múlva is ott van, akkor jogos a felháborodás.

2011. jún. 1. 11:14
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves Válaszolók!

Itt Ti szerintem valamit nagyon félreértettetek! Én nem szóltam egy rossz szót se az árufeltöltőnek csak mondtam,hogy tegye el,mert megpenészlesedett a sajt! Nem kell mindjárt támadni.

2011. jún. 1. 14:23
 17/17 anonim ***** válasza:

A piacot is inkább hagyjuk, ott is vannak csalók!

Élelmiszer ipari iskolába jártam, és a hentes osztálytársaimmal mosatták a húsokat...

Tök mindegy hol vásárolsz, nézz körül jól ez a lényeg!

2011. jún. 4. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!