Lehet egyáltalán már valahol is friss terméket kapni ebben az országban?!
Na erre mondjatok valamit:
Ma anyummal elmentünk vásárolni a korallba. Akartunk venni ilyen szeletelt,csomagolt trapista sajtot,megfordítottuk és egy akkora penész folt volt rajta,hogy az nem igaz,pedig eddig azt a boltot tartottuk a legjobbnak frissesség szempontjából és elkeseredetten látom,hogy már sehol sem lehet friss terméket vásárolni. Oda is vittük az árufeltöltőhöz,hogy nézze meg mi van kirakva...erre csak ő ennyit mond:-Hát van ilyen. Van ilyen?? És akkor az emberek egyenek romlott sajtot?? Milyen világot élünk már,úgy el vagyok keseredve nem csoda ha betegek az emberek...Hát nem felháborító ez az egész...??? :(:(:(
azzal a sajtal az volt a baj,hogy túl frissvolt. Éretlenül becsomagolták.
Nem kell ilyen áruházakba menni vásárolni.Ott a piac,a hentes, a friss tehéntej és túró.
ott nem találsz ilyet
Friss termékért áruházba mész?
Nálad vannak erőteljes gondok.
Ott külföldről behozott, előrecsomagolt, olcsó cuccokat kapsz.
Ha friss, magyar termékre vágysz piacra kell menni.
Én még csak a piacra sem mentem, jött a boci-boci tarkás csengetős tejesember, megvettem egy egész sajtot, olyan volt, mintha a befülledt felmosórongyot dolgozták volna fel.
Büdös is volt, mikor kibontottam. Legközelebb egy hét múlva jött, mondtam neki,hogy a sajt az nem trappista volt, hanem elszabott pálpusztai azt mondta, hogy megesik.
MI az, hogy ne legyen felháborodva? Ne mondjátok, hogy ez elfogadható!
A piacról meg annyit, hogy (legalábbis felénk) egyszerűen fogyaszthatatlan áruk vannak horribilis áron. Már rájuk rohad, de nem adnák olcsóbban a kofák. Vagy kényszerérett, vagy fonnyadt, penészes. A boltban legalább elvétve átesnek minőség ellenőrzésen a termékek.
Sajnos, akinek nincs kertje, választani kell: vagy az ehetetlen magyar piaci, vagy a vegyszeres külföldi áruházi, vagy a (valószínűleg) vegyszermentes bio, amit úgysem tudsz megfizetni. Más lehetőség nincs!
Budán lakom. van vagy 5 piac elérhető közelségben.
Mindegyik jóval olcsóbb mint a tesco, vagy spar.
Sokkal frissebb árut lehet kapni. Sokkal nagyobb a választék.
A tejet pedig házhozszállítják minden reggel,tojással, túróval együtt. Szintén olcsóbban mint az áruházakban.
Egyébként te voltál aki tegnap is vásárolni volt, csak akkor a kormányt szídtad, mert minden drágább lett?
Nem tudom hol laksz, de biztos ott is meg lehet szervezni, hogy a termelőtől vegyél. Ha pesten meglehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!