Szerintetek mennyire terjedhet el az országban/ Európában egy olyan cég, mint a white soft, ami honlapkészítéssel foglalkozik, és üzletkötők offline értékesítik a termékét mlm-szerű jutalékrendszerben? Mennyire vevők rá a fiatalok / a vállalkozók?
Piramis játék még mindig divat?
Inkább ne, még elvisznek a sünök s sünvárba...
G.
"igazságos a jutalékrendszer"
A jutalékrendszer már definíció szerint sem lehet igazságos, főleg ha ügynöki "munkáról" van szó, és nem produktívról. Nekem is voltak egyetemi tanáraim, de az MLM puszta említésétől is rájuk tört a röhögés. Lehet, hogy az én ismereteim hiányosak, de azt tudom, hogy aminek bármi köze van a piramisjátékhoz, az csak ráfizetés lehet. De te csináljad csak, aztán legfeljebb rájössz a magad kárán.
Nagyon sok embernek fogalma sincs a hálózatépítésről, holott ők maguk is használják ezeket a rendszereket. Amikor tankolsz, amikor bankolsz, amikor telefonálsz, amikor facebookolsz, amikor bevásárolsz az Intersparban stb stb, és lehetne még a végtelenségig folytatni a sort. Ezek a nagyobb hálózatok, amiket te és a családod, az ismerőseid táplálnak. De ezekből te magad is kiveheted a részed a kisebb hálózatokban. A kérdés az, hogy belőled gyarapszik a hálózat, vagy te gyarapszol a hálózatokból?
Attól, hogy valaki az egyetemen tanít még nehogy azt gondold, hogy ő különleges ember. Nézd meg, hogy mennyit keres. Egy egyetemi tanár kb. bruttó 400.000-et kereshet, persze nagy a szórás.
Egy ügyes hálózatépítő 10 év alatt simán eljut oda, hogy keres havi 1 milliót. És nem kell hozzá egyetemi diploma.
Én ezt látom, hisz ilyeneknek könyvelünk. Érdemes megvizsgálni ezeket a rendszereket, és kihasználni azt a lehetőséget, amit nyújtanak.
"hisz ilyeneknek könyvelünk"
Te biztosan nem könyvelsz senkinek, mert aki ért a könyveléshez, az minimum elvégzett egy közgázt vagy business schoolt, és pontosan tudja, hogy az mlm-ben úgy szórják ki a disztribúciós csatornákra a cuccost, hogy a felvevőpiac még nincs sehol, azt majd utólag keresik ki azok a szerencsétlenek, akik bedőlnek ennek a hülyeségnek. Az meg egyenesen nevetséges, hogy az FMCG szektorhoz hasonlítod ezt az átverést. Szóval sok sikert a vizsgálódáshoz, hajrá...
Az, hogy te egy olyan témában teszel határozott kijelentéseket, amivel még sem elméletben, sem a gyakorlatban nem foglalkoztál, az erősen megkérdőjelezi a hitelességedet. A kérdés az, hogy mennyivel hitelesebb az én véleményem, aki számos olyan hálózatépítővel van üzleti (lásd könyvelés+adótanácsadás+honlapkészítés) kapcsolatban, akiknek a havi bevétele 50.000 - 2.500.000 Ft között van.
Butaság piramisjátéknak nevezni egy többszintű üzleti rendszert, vagy te csak egy szintben tudsz gondolkozni? Te még csak a "one level"-ig jutottál?
Minden cég piramis játékot űz, ahol vannak igazgatók, osztályvezetők, beosztottak? Mert ez is piramisként épül fel, vagy nem?
Na jól van, látom már az előző hozzászólás tartalmát sem fogtad fel, akkor meg minek fárasztani magam.
Kellemes mlm-ezést, aztán ha már milliókat kerestél, remélem visszajössz szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!