Mi az a dagadó, milyen hús pontosan?
Figyelt kérdés
Azt szeretném tudni, hogy a disznónak melyik részét nevezik dagadónak. Az oldalast, a kicsontozott oldalast, az oladalast csont nélkül de a börös résszel együtt, vagy mit?
Minden értelmes választ elöre is köszönök.
2011. máj. 30. 14:58
11/11 A kérdező kommentje:
Már sokszor olvastam válaszokat töled ételekkel, receptekkel kapcsolatban, és nagyon jóknak találtam. Úgy érzem, megérdemled az elismerést - és sajnálatosnak tartom, hogy a legtöbben nem veszik a fáradtságot arra, hogy ezt megtegyék azoknak, akik tényleg hasznos és helytálló válaszokat adnak.
Ha a pozitiv véleményem örömet szerett neked, akkor jó, hogy leirtam.
2011. jún. 1. 21:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!