Milyen bajaim lesznek abból, ha 15 évesen kávét iszok naponta?
Figyelt kérdés
Napi maximum egy vagy két kávét iszok.Körülbelül egy lapos teáskanál feketekáve granulátummal és kevés tejjel készitem el.Van, amikor cikória kávét iszok, de ezt csak mostanában kezdtem el.Már egy éve csinálom ezt.2011. máj. 29. 11:40
11/13 anonim válasza:
Ezerszer is inkább kávé, mint energiaital, amit sajnos a fiatalok nagy része víz helyett fogyaszt manapság:( egy-két kávé naponta még jót is tesz, van benne antioxidáns.
12/13 anonim válasza:
Szerintem sincs ettől semmi bajod. Igaz,a legjobb tudomásom szerint szívbetegeknek nem ajánlott,bár nem vagyok ezzel tisztában. De napi egy csésze kávétól nem,nem lesz! :)
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
2011. máj. 31. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!